.

Δελτίο Τύπου ΔΕΗ: Ευχαριστήριο για την προσφορά κ. Μελά

Μετά την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Μελά από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ Α.Ε., η οποία θα ισχύσει από 1ης Μαΐου 2009, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος τον ευχαρίστησε θερμά για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στη εν λόγω Γενική Διεύθυνση από τις διάφορες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε κατά τις τελευταίες τέσσερις περίπου δεκαετίες.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Επιχείρησης, χρέη Γενικού Διευθυντή Ορυχείων θα ασκεί, μέχρι την πλήρωση της θέσης, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Εμπορίας, ο κ. Χρήστος Ποσειδών.

Η θέση θα προκηρυχθεί δημόσια και θα πληρωθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της Επιχείρησης.

Επιπλέον, ο κ. Αθανασόπουλος εξήρε το ήθος και την αφοσίωση του κ. Μελά στην Επιχείρηση και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και ιδιωτική του ζωή.

Επίσης, ο κ. Π. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Κ. Μελά για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των Ορυχείων, τόσο ποσοτικά όσο και οικονομικά, παρά τις δυσμενέστερες συνθήκες εξόρυξης που αντιμετώπισαν τα Ορυχεία κατά τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου