.

Σπάρτακος: Επαφές στην Αθήνα με ΔΕΗ

→ Σημαντικές επαφές ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Αθήνα με Αθανασόπουλο και Τζανέτου
→ Εστάλη στον ΑΣΕΠ η κατάσταση με τους επιτυχόντες της Α΄ φάσης του διαγωνισμού
→ Στις 19/5 αναμένεται η απόφαση για την Μονάδα Πτολεμαΐδα V

Μία σειρά επαφών εξέχουσας σημασίας , είχε το Προεδρείο του Συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε Τ. Αθανασόπουλο παρουσία της Γενικής Διευθύντριας Ανθρωπίνων πόρων κ. Ειρήνη Τζανέτου.
Η έλλειψη προσωπικού, οι προσλήψεις, καθώς και το επενδυτικό πρόγραμμα της Επιχείρησης, πιο συγκεκριμένα ήταν τα θέματα που ετέθησαν στην συνάντηση.
Σε ότι έχει να κάνει με το φλέγον ζήτημα της τεράστιας έλλειψης προσωπικού που υπάρχει στους κόλπους της Επιχείρησης, το Προεδρείο του Συνδικάτου κατέθεσε για μία ακόμα φορά την θέση –πρότασή του για την κατάθεση από την πλευρά της Διοίκησης οργανογράμματος που θα περιλαμβάνει το αντίστοιχο τακτικό προσωπικό για όλες τις πάγιες θέσεις και διαρκείς ανάγκες της επιχείρησης. Θέση με την οποία συμφώνησε η Διοίκηση της ΔΕΗ.
Για το θέμα των προσλήψεων που τόσο πολύ ταλάνισε τους ενδιαφερόμενους, η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι εστάλησαν για έλεγχο και έγκριση από το ΑΣΕΠ οι καταστάσεις με τους επιτυχόντες της Α’ φάσης του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα οι ειδικότητες ΓΥ3, ΓΥ4, ΓΥ5 της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Οι ειδικότητες Τ4/Ι χειριστές μηχανημάτων και Τ5 οδηγοί χωματουργικών καθώς και οι Τ3 Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η, Ι, ΙΑ. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, η ΔΕΗ θα διαθέσει στο ΑΣΕΠ μέλη των επιτροπών που εξέτασαν τις ενστάσεις για να δώσουν επιτόπου τις όποιες διευκρινήσεις προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.
Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προσλήψεις αναμένονται μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του 2009.
Ταυτόχρονα, γίνεται γνωστό ότι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ενστάσεων και βρίσκονται στο στάδιο της ετοιμασίας για να αποσταλούν στο ΑΣΕΠ οι ειδικότητες Τ2 Α,Β,Γ,Δ,Ζ και Υ3Α, ΔΟ2Ε.
Τέλος, στις 19/5/2009 και στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε αναμένεται η λήψη απόφασης για την διακήρυξη Διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατασκευή της μονάδας Πτολεμαΐδα V ισχύος 550-650 MW, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (για το ζήτημα αυτό θα επανέλθουμε με εκτενέστερη ανακοίνωση) καθώς και κατοχύρωσης στην μειοδότρια εταιρία για την κατασκευή της Μονάδας στην Μεγαλόπολη ισχύος 800 MW με καύσιμο το Φυσικό αέριο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μία ακόμα φορά εμπράκτως αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, των διεκδικήσεων, της ενημέρωσης με εγκυρότητα, αμεσότητα και συνέπεια απέναντι στους εργαζόμενους, την επιχείρηση, την τοπική κοινωνία.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Σπάρτακου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου