.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την κατασκευή της Μονάδας Μελίτη ΙΙ

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εγκαίρως και κατ’ επανάληψη έκανε λόγο για στημένο και βρώμικο παιχνίδι, γύρω από την κατασκευή της Μονάδας Μελίτη ΙΙ.
Συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το προκλητικό γεγονός της αδειοδότησης (ενώ είναι γνωστό ότι ο λιγνίτης της περιοχής δεν επαρκεί για 2 Μονάδες ακόμα) της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την κατασκευή λιγνιτικής μονάδας στην περιοχή της Βεγόρας καθώς και το πρωτοφανές και ύποπτο της Μη κατάθεσης καμίας απολύτως προσφοράς για την κατασκευή της Μονάδας από τη ΔΕΗ !!

Για εμάς είναι φανερό ότι υπάρχει ΥΠΟΥΛΗ μεθόδευση η μονάδα Μελίτη ΙΙ είτε να φύγει από τη ΔΕΗ είτε το πιθανότερο να κατασκευαστεί από κοινοπρακτικό σχήμα που είναι έξω από τις θέσεις του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ.

Καλούμε την Διοίκηση της Επιχείρησης να μην αφήσει ούτε δευτερόλεπτο χρόνο αλλά και χώρο να ξεδιπλωθούν άλλα σενάρια.

Την καλούμε να προχωρήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ με την τύχη του Ορυχείου της Βεύης.

Κάθε σύνδεση με την τύχη του Ορυχείου της Βεύης γεννά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ με πρώτο και καλύτερο : « γιατί κύριε Αθανασόπουλε μέχρι και πριν λίγο καιρό, όταν βγήκε στον αέρα ο πρώτος διαγωνισμός δεν συνέδεες την Μονάδα Μελίτη ΙΙ με την τύχη του Ορυχείου ;
Περιμένουμε απάντηση.


Η ΜΟΝΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου