.

5η μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, Καθαρά και ξάστερα

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την 5η μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας καταδεικνύουν την απουσία κυβερνητικής πολιτικής για την ενέργεια και αποκαλύπτουν σε όλο του το μεγαλείο, το προεκλογικό πυροτέχνημα που είχε εκτοξευθεί στα μέσα Μαΐου με στόχο μόνο και μόνο την ψήφο των πολιτών του νομού Κοζάνης.
Σήμερα και οι πλέον δύσπιστοι έχουν πειστεί ότι μοναδική αποστολή αυτής της κυβέρνησης, είναι η παράδοση και της ανάπτυξης του στρατηγικού εργαλείου της ενέργειας σε κάθε είδους ιδιωτικά συμφέροντα.
Η κοινωνία του νομού Κοζάνης, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι πολιτικοί φορείς της περιοχής, πρέπει να συντονιστούν για την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την ανατροπή αυτής της αντιαναπτυξιακής πολιτικής που εκπορεύεται από την κυβέρνηση Καραμανλή. Οι διθύραμβοι του παρελθόντος που υμνολογούσαν την κατασκευή της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, πρέπει να δώσουν τη θέση τους στον αγώνα για τη διαμόρφωση μιας νέας στρατηγικής.
Το σύμφωνο συνεργασίας με τη ΔΕΗ έχει καταστεί κλινικά νεκρό και στη θέση του πρέπει να δημιουργηθεί ένα συντονιστικό όργανο για τη διαμόρφωση διεκδικητικής πολιτικής σε σχέση με τη ΔΕΗ στο νομό Κοζάνης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου