.

Καταλήψεων συνέχεια για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας

Δελτίο Τύπου

Απλόχερες δεσμεύσεις με πρόσκαιρη εφαρμογή. Αυτό είναι για μία ακόμα φορά το συμπέρασμά μας, αφού στον απόηχο της κινητοποίησης των μελών του ΣΩ.Π. μας στο Νότιο Πεδίο, την Τρίτη 30 Ιουνίου και μετά την παρέλευση μίας και μόνο ημέρας, τα φορτηγά των εργολάβων που μεταφέρουν αμμοχάλικα βγήκαν και πάλι στον συγκεκριμένο δρόμο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, δημιουργώντας πάντα ¨κατάλληλες συνθήκες¨ για κάποιο ατύχημα. Αυτό λοιπόν θα περιμένουμε κάθε φορά; Το μοιραίο;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΤΩΡΑ και για ΠΑΝΤΑ. Το πρόσκαιρο, πρόχειρο και ευκαιριακό, δε θα περάσουν από την ανοχή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, τηρώντας την υπόσχεσή μας για καθημερινό έλεγχο, προχωρήσαμε σε μία ακόμα κινητοποίηση, σε μία ακόμα κατάληψη του δρόμου, αφού διαπιστώθηκαν «παραβάσεις» στην τήρηση των δεσμεύσεων που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι. Αυτοί που υποτίθεται ότι θα βάλουν σε τάξη την αναρχία που επικρατεί σε κάποιους χώρους εργασίας της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα της κινητοποίησής μας ήταν η ανάληψη της δέσμευσης από τον Διευθυντή του ΛΚΔΜ κ. Νικολακάκο για έκδοση οδηγίας προς τους εργολάβους σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση των φορτηγών τους, στους δρόμους των Ορυχείων.

Η τήρηση των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας, η ασφάλεια των εργαζόμενων στο ζωτικό τους χώρο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ πολυτέλεια. Είναι δικαίωμά τους, το οποίο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα διεκδικεί μέχρι τελικής δικαίωσης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου