.

ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου

Με αίσθημα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, η μεγάλη οικογένεια του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστή την γέννηση ενός θεσμού. Θεσμού που δεν αποτελεί απλά μία αθλητική διοργάνωση, αλλά αποτελεί εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λιγνιτωρύχο.
Ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» καθίσταται θεσμός μετά την απόλυτα πετυχημένη πρώτη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και της απαίτησης των εργαζόμενων και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που εξέφρασε μάλιστα την θέληση και την ανάγκη οι «Μνήμες Λιγνιτών» να απλώσουν, από την δεύτερη κιόλας διοργάνωσή τους, το χέρι σε όλο τον κόσμο δίνοντάς στον κάθε ένα την δυνατότητα να τιμήσει τους εργαζόμενους λιγνιτωρύχους, καθώς και τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού.
80 και πλέον άνθρωποι απέδειξαν με την συμμετοχή τους ότι η θέληση και η πίστη είναι οι νικητές σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι που ακόμα και συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, συμμετείχαν στον αγώνα προκειμένου να φέρουν σε πέρας τον μοναδικό στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να τιμήσουν τους συναδέλφους τους που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για το κοινό καλό, μέσα από τη θέση τους στο χώρο εργασίας της ΔΕΗ.
Οι «Μνήμες Λιγνίτη» ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις τις οποίες έθεσαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. Εμείς καλούμαστε τώρα να ανεβάζουμε σταθερά τον πήχη, με πίστη και θέληση σ’ αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε. Έτσι κάναμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και τώρα.
Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του στόχου, ενώ ταυτόχρονα δεσμευόμαστε οι παρεμβάσεις μας σε ζητήματα πολιτισμού, αθλητισμού κ.ο.κ. να έχουν σταθερή συνέχεια.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου