.

Ο κύριος Αθανασόπουλος σε προεκλογική περίοδο ναρκοθετεί το «πεδίο» της ΔΕΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ

Ο κύριος Αθανασόπουλος με τις πράξεις του, διαγράφει πλέον και την παραμικρή αμφιβολία ότι ενεργεί στοχευμένα και στη λογική συγκεκριμένων συμφερόντων που έχουν στόχο τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Με θράσος και όχι από το αποτέλεσμα της εντρίφισης στην Γιαπωνέζικη κουλτούρα, περιφρονεί τους θεσμούς της δημοκρατίας και μέσα στην προεκλογική περίοδο αποχωρώντας ναρκοθετεί το «πεδίο» της ΔΕΗ υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων.

Είκοσι μέρες πριν τις εκλογές, 14/09/09, σπεύδει να προκαταλάβει και να δεσμεύσει την Επιχείρηση, ερήμην του Διοικητικού Συμβουλίου και χωρίς καμία εξουσιοδότηση από αυτό, χωρίς ίχνος διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους, στην ανάγκη διαμελισμού της ΔΕΗ και του ιδιοκτησιακού διαχωρισμού της Διανομής, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ότι η πλειοψηφία των μετοχών είναι του ασφαλιστικού φορέα και των ασφαλισμένων του.

Ο κύριος Αθανασόπουλος απαντώντας σε προειδοποιητική επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εγκαλεί την Ελληνική Δημοκρατία για παραβίαση της Οδηγίας 54/2003, που μεταφέρθηκε στο Ελληνικό δίκαιο με το Ν.3426/2005 (Νόμος Σιούφα) αντί ως όφειλε να υπεραμυνθεί της πληρότητας του Νόμου, της Κυβέρνησης που τον διόρισε, στα σημεία που η Ε.Ε. σημειώνει παραβίαση, τον υπονομεύει ανοικτά, και αντί απαντήσεων προτείνει ιδιοκτησιακό διαχωρισμό της ΔΕΗ, ο οποίος είναι σε αντίθεση με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο .

Τον υπονομεύει ανοικτά γιατί σκοπίμως επί δυόμιση χρόνια, δεν έκανε το παραμικρό για την ορθή και πλήρη εφαρμογή του Νόμου, γιατί πάντα είχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του το διαμελισμό και το ξεπούλημα της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που μέχρι σήμερα έχουν «τσακίσει» όλα τα μεγαλεπήβολα σχέδια ξεπουλήματος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού ξέρουν να περπατάνε στα ναρκoπέδια του κ. Αθανασόπουλου και προειδοποιούν για άλλη μια φορά ότι με τη δράση τους θα χρεώσουν ευθύνες σε αυτούς που θα συνεργήσουν με αυτόν τον επικίνδυνο χειρισμό για τον Έλληνα καταναλωτή.

Απαντάμε στον «διεθνούς φήμης» manager και για άλλη μια φορά ότι θα στείλουμε τα σχέδια του και τους ιδίους του στον κάλαθο των αχρήστων και στην λησμονιά της ιστορίας.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου