.

Σπάρτακος: Αγώνας δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Ο 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»

Έτοιμα είναι όλα για την διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Αγώνα δρόμου, που διοργανώνει το Σωματείο ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τους εργαζόμενους – συνταξιούχους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Μία δράση, ένας αγώνας που έχει στόχο να συμβάλλει στην προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ο αγώνας διεξάγεται για πρώτη φορά και πρόθεσή του Σωματείου είναι να καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση στη μνήμη των συναδέλφων, που έδωσαν και δίνουν τη ζωή τους για την παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας.
Η απόσταση στην κατηγορία ανδρών είναι 10 Km και στην κατηγορία γυναικών 5 Km. Αφετηρία θα είναι ο χώρος των Ορυχείων του Λεκανοπεδίου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας - Φλώρινας (Μνημείο Λιγνιτωρύχων Ορυχείου), θα διέρχεται από Σταθμούς και Ορυχεία, την πόλη της Πτολεμαΐδας και θα τερματίζει στο μνημείο Λιγνιτωρύχων.
Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων υπήρξε άμεση και θερμή από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η διοργάνωση και αυτό δεν μπορεί παρά να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το κομμάτι τις ¨ευθύνης¨ που μας αναλογεί στην συνολικότερη προσπάθεια για πολιτιστική ανάταση του τόπου και όχι μόνο.
Η διαδρομή του αγώνα «Μνήμες Λιγνίτη» θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλο τον κόσμο να συμμετέχει σ’αυτή τη δράση, εμψυχώνοντας τους αθλητές και ενισχύοντας την προσπάθεια του Σωματείου.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι συμμετέχοντες της γενικής κατάταξης (ανδρών – γυναικών):
1ος : Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο και Αναμνηστικό Δίπλωμα
2ος : Αργυρό Μετάλλιο και Αναμνηστικό Δίπλωμα
3ος: Χάλκινο Μετάλλιο και Αναμνηστικό Δίπλωμα,
ενώ σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Αναμνηστικό Δίπλωμα.

1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»

Γραφείο Τύπου
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου