.

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ για Πρόεδρο ΔΕΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Πραγματικά είναι λυπηρό να βλέπει κανείς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας όταν μάλιστα προσπαθούσε πριν 2,5 χρόνια να μας παραπλανήσει ότι δήθεν είναι κομματικά ανεξάρτητος, αντικειμενικός και ακηδεμόνευτος τεχνοκράτης να συμπεριφέρεται κατ' επανάληψη και ξεδιάντροπα ως υπηρέτης και φερέφωνο των εντολέων του και όχι ως υπερασπιστής των συμφερόντων της Επιχείρησης που διοικεί με εξουσίες αυτοκράτορα.

Τελευταία ασχήμια του κυρίου Αθανασόπουλου τα όσα αναφέρει σε χθεσινό Δελτίο Τύπου της Επιχείρησης σε απάντηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την αύξηση των τιμολογίων κατά 24% μέσα σε δύο χρόνια και την σκανδαλώδη εφαρμογή αποφάσεως του Δ.Σ. εν μέσω εκλογών, σε στελέχη που έχουν μετακινηθεί εδώ και δύο χρόνια.

Αυτό το Δελτίο Τύπου αποτελεί μνημείο παραποίησης αλχημειών, ψευτιάς και προσβολή της νοημοσύνης όλων των καταναλωτών και συντάχθηκε μόνο και μόνο για να προσφέρει υπηρεσίες στο κόμμα που τον διόρισε και που σθεναρά και παρά την διαφωνία όλων των μελών της ΔΑΚΕ επίμονα (άραγε γιατί;) τον κρατά στη θέση του (άραγε γιατί;).

Πρόσθετα, ψευδέστατα προσπαθεί να εμπλέξει και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. για τα προαναφερθέντα θέματα, όταν είναι γνωστό ότι οι αυξήσεις δίνονται από την Κυβέρνηση και δεν υπήρξε ποτέ απόφαση Δ.Σ. επί του θέματος, στο δε θέμα της σκανδαλώδους εφαρμογής των κινήτρων μετακινησιμότητας οι εκπρόσωποι των εργαζομένων διαβλέποντας τους πραγματικούς στόχους του κ. Αθανασόπουλου και τις τυχοδιωκτικές του εισηγήσεις έχουν καταψηφίσει.

Ο κύριος Αθανασόπουλος πρώτα από όλα θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί έκανε αυτό για το οποίο κατηγόρησε τη ΓΕΝΟΠ. Δηλαδή ότι εξέδωσε Δελτίο Τύπου για εξυπηρέτηση συγκυριακών σκοπιμοτήτων.

Όμως ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια, ας δούμε ποιος παραπλανεί την κοινή γνώμη και ποιος υπηρετεί ποιον.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 1.

Αναφέρει ο κύριος Αθανασόπουλος ότι είναι ανακρίβειες ότι αυξήθηκαν τα τιμολόγια 24% μέσα σε 2 χρόνια. Έχει δίκιο κάναμε λάθος!

Αυξήθηκαν πάνω από 24% μέσα σε 23 μήνες !

Ας το αποδείξουμε:

1 Αυγούστου 2006 μεσοσταθμική αύξηση 4,8%
2/4/2007 και 1/9/2007 μεσοσταθμική αύξηση 3,57%
1/12/2007 μεσοσταθμική αύξηση 6,41%
1/7/2008 μεσοσταθμική αύξηση 7,24

Σύνολο αυξήσεων σε 23 μήνες 22,02 % και αθροιστικά πάνω από 24% !

Λοιπόν ποιος λέει ανακρίβειες κύριε Αθανασόπουλε, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ή εσείς;

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 2

Στη συνέχεια των όσων αναφέρει παραποιώντας την αλήθεια επιχείρησε ξεδιάντροπα με χονδροειδέστατα ψέματα να μας πείσει (και μάλιστα ποιος; ο άνθρωπος που ζήταγε 20 - 30 % αύξηση στα οικιακά τιμολόγια και που αν δεν ήταν η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα το είχε καταφέρει) ότι η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ στα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν 8,4,% και όχι 24% (γεγονός που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα σε σχέση με την υπεράσπιση των συμφερόντων της Επιχείρησης ) λέγοντας ότι το 9% των αυξήσεων που επιβλήθηκαν αφορούσε τις ΥΚΩ.

Σας ρωτάμε ευθέως κύριε Αθανασόπουλε, στις Υπουργικές αποφάσεις για τις αυξήσεις :

της 1ης Αυγούστου 2006,
της 1ης Απριλίου 2007,
της 1ης Αυγούστου 2007,
της 1ης Δεκέμβρη 2007,
της 1ης Ιούλη του 2008, υπάρχει καμία απολύτως αναφορά περί ΥΚΩ ;

Υπάρχει μνεία έστω ότι ένα ποσοστό από αυτές τις αυξήσεις είναι για τις ΥΚΩ που χρωστά το κράτος από το Δημόσιο κορβανά στη ΔΕΗ ;

ΟΧΙ βέβαια !

Αυτό το ανακαλύψατε - επινοήσατε εκ των υστέρων για να απαλλάξετε την Κυβέρνηση ( και είστε υπόλογος και γι αυτό ) από τις δεσμεύσεις και οφειλές του κράτους προς το θύμα τη ΔΕΗ που την έχει βάλει χρόνια τώρα (προς ικανοποίηση των ιδιωτών) να παρέχει ΥΚΩ χωρίς να τις δίνει μία.

΄Ερχεστε και λέτε σχεδόν 2 χρόνια μετά από τις επιβληθείσες αυξήσεις , που ξανατονίζουμε στις οποίες δεν υπήρχε καμία αναφορά περί ΥΚΩ ότι «ξέρετε σε εκείνες τις αυξήσεις που είχαν αποφασισθεί τότε ήταν και ένα 9% για τις ΥΚΩ που μας χρωστούσε το κράτος!» Ταυτίσατε δηλαδή τον Δημόσιο Προϋπολογισμό τον οποίο ξετίναξε στον αέρα η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και τις υποχρεώσεις τις έναντι της ΔΕΗ με τα έσοδα μέσω αυξήσεων των τιμολογίων της Επιχείρησης για να την απαλλάξετε από αυτήν την υποχρέωση.

΄Ετσι δεχθήκατε το τρυκ ότι για το 2007 και 2008 πήραμε τα χρήματα των ΥΚΩ μέσα από αυτές τις αυξήσεις !! Ντροπή Κύριε Αθανασόπουλε.

Αλλά ακόμα και αν ήταν έτσι πείτε μας ο καταναλωτής ο μεροκαματιάρης ο άνεργος, ο μικροσυνταξιούχος πλήρωσε ή δεν πλήρωσε 24 % ;

Βγήκαν ή δεν βγήκαν αυτά τα χρήματα από την τσέπη του ;

Πήρε κανένας μισθωτός αύξηση 24 % μέσα σε 23 μήνες ;

Μην κουράζεστε να απαντήσετε .

Την απάντηση και σε εσάς αλλά και στην Κυβέρνηση που αδιαμαρτύρητα ενέκρινε τις αυξήσεις αυτές, θα την δώσει ο Ελληνικός λαός.

Είναι αυτός που βάλατε να πληρώνει για να γλεντοκοπούν αυτοί που ανενόχλητοι έκλεβαν τη ΔΕΗ 5 χρόνια τώρα.

Ο λογαριασμός θα επιστραφεί.

Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου