.

Σπάρτακος: Δυναμική κινητοποίηση στην Κοζάνη για τα θέματα της περιοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας που έχουν να κάνουν με την αναγκαιότητα των προσλήψεων στην περιοχή, τις επενδύσεις, την κατασκευή των νέων μονάδων στην Πτολεμαΐδα (V) και στην Φλώρινα (Μελίτη ΙΙ), το περιβάλλον και φυσικά η κατοχύρωση του πρωταγωνιστικού ρόλου της Επιχείρησης, διατρανώθηκαν για μια ακόμα φορά δια στόματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Κοζάνη, όπου και πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία. Στο πλευρό του Σωματείου και οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού της ΔΕΗ, που σε λίγο καιρό συμπληρώνει 3 χρόνια από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει ανένδοτα έναν αγώνα που ξεκίνησε δυναμικά από την αρχή και που στην πορεία δυνάμωσε ακόμα περισσότερο, με την τοπική κοινωνία να τάσσεται στο πλευρό του Σωματείου.
Τα στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ενημέρωσαν τους επιτυχόντες για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον Διαγωνισμό και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους προκειμένου να ασκήσουν κάθε πίεση, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων.
Μετά την ενημέρωση πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ, με θέμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Προβλήματα & Προοπτικές».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Γραφείο Τύπου
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου