.

Επιστολή Σπάρτακου προς επιτυχόντες διαγωνισμού 1/2007 της ΔΕΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σε συνέχεια των έγκαιρων και έγκυρων ενημερώσεων του Συνδικάτου για την πορεία του Διαγωνισμού της ΔΕΗ Α.Ε. 1/2007 και μετά από την πληθώρα των μηνυμάτων για το πότε θα γίνουν οι προσλήψεις των επιτυχόντων, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σεβόμενος την αγωνία σας, συναντήθηκε με την Διοίκηση του ΑΣΕΠ και την Γενική Δ/ντρια Ανθρωπίνων Πόρων της ΔΕΗ Α.Ε. στις 29/10/2009.
Από την συνάντηση προέκυψαν τα εξής:
1. Η ΔΕΗ έχει αποστείλει τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα των επιτυχόντων για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, μετά τις 15 Αυγούστου, εκτός από κάποιες ειδικότητες που εστάλησαν προς τα τέλη Ιουνίου, για τις οποίες έχουμε και τελικούς πίνακες, μετά τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Οι ειδικότητες αυτές είναι :
- Τ1/Γ, ΣΤ, Ζ, σύνολο 15 άτομα
- Τ5, σύνολο 41 άτομα
- Τ4/Ι, σύνολο 48 άτομα
- Τ3/ Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η,Ι,Α σύνολο 61 άτομα (για τους οποίους εκδόθηκε ΦΕΚ στις 12/8/2009).
- Τ1/Β, σύνολο 16 άτομα
- Τ2, σύνολο 12 άτομα
2. Ο έλεγχος από το ΑΣΕΠ συνεχίζεται κανονικά και όποια ειδικότητα ολοκληρώνεται αποστέλλεται στη ΔΕΗ. Έχει τελειώσει από τον έλεγχο και έχει αποσταλεί στη ΔΕΗ και η ειδικότητα Τ4/Α.
3. Εντός του μηνός Νοεμβρίου, θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το ΑΣΕΠ για όλες τις ειδικότητες και κατηγορίες και θα αποσταλούν στη ΔΕΗ, η οποία με τη σειρά της θα δημοσιεύσει τους τελικούς πίνακες των επιτυχόντων στο ΦΕΚ.
4. Μετά την έκδοση των ΦΕΚ, η Διοίκηση της ΔΕΗ, προφανώς με εντολή της νέας πολιτικής ηγεσίας (αφού ο κ. Αθανασόπουλος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της Κυβέρνησης), θα προχωρήσει στις προσκλήσεις για υπογραφή των συμβάσεων, αφού πρώτα γίνει ο ιατρικός έλεγχος.
Τέλος, το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εντός Νοεμβρίου θα προβεί σε ενημέρωση – κινητοποίηση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Θα χαρούμε να είστε παρόντες.

1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου