.

Άρχισαν τα "όργανα" μεταξύ συνδικαλιστών και Μπιρμπίλη

Βεντέτα φαίνεται να ανοίγει μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και της υπουργού περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη. Μετά τη σχετικά ήπια πρώτη ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, που περιείχε έμμεσες πλην σαφείς αιχμές για την πολιτική που εγκαινιάζει η νέα υπουργός γύρω από τη ΔΕΗ, σειρά παίρνει ο σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών, που με ανοιχτή επιστολή του, ανοίγει μέτωπο εναντίον της υπουργού. Το ύφος της επιστολής αλλά και οι βολές εναντίον της υπουργού είναι χαρακτηριστικά:

"Η υπόθεση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι γιορτή των ερωτευμένων, όλο λουλουδάκια, πουλάκια και τιτιβίσματα, όπως θέλετε να την παρουσιάσετε" αναφέρει η επιστολή.

Με αφορμή την εντολή της κ. Μπιρμπίλη για περιορισμό της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Β. Ελλάδα ο σύλλογος των τεχνικών της ΔΕΗ κάνει λόγο για "λαχανί ανθρωπάκια που εμφανίζονται ως σύμβουλοι της υπουργού και τάσσονται εναντίον του λιγνίτη. Κάποιοι συνεχίζουν να παλεύουν για το κόντημα της ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας αυτά τα λαχανί ανθρωπάκια σας ως λαγούς με πρόσχημα την ρύπανση, ώστε να αναγκάσετε τη ΔΕΗ σε σβήσιμο μονάδων, προκειμένου μονάδες βάσης να είναι μόνο αυτές των ιδιωτών" λένε οι τεχνικοί.

"Συμφωνούμε με το Rock ντυσιμό σας και με τις γνώσεις σας" αναφέρει σε άλλο σημείο η επιστολή που συνεχίζει: "Η ΔΕΗ και η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι εντελβάις και οριχιδέες, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και ο ελληνικός λαός δεν είναι αγρότες που μόνοι ψάχνουν. Και από σκληρό Rock αν χρειαστεί ξέρουμε και διδακτορικό του πεζοδρομίου αποκτούμε όταν έχουμε δίκιο. The Game is over κυρία υπουργέ".

Αν μη τι άλλο αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια...

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου