.

Επιστολή Σπάρτακου για καθαρισμό οχημάτων λόγω επικινδυνότητας

Προς: Δ/ντρια Μονάδας Περιβάλλοντος ΛΚΔΜ κ. Μελίνα Ανδρεάδου
Θέμα : Επικινδυνότητα και ρύπανση από την κίνηση των οχημάτων

Κυρία Δ/ντρια
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ως αποδέκτες μηνυμάτων των εργαζομένων, σας αναφέρουμε ότι αυξήθηκε ο κίνδυνος ατυχημάτων από την κίνηση των φορτηγών- αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται στους χώρους των ορυχείων.
Πιο συγκεκριμένα :
Παρατηρείται το απαράδεκτο φαινόμενο από όλα αυτά τα φορτηγά που διακινούν άγονα ή λιγνίτη μέσα στα ορυχεία, μετά το τέλος του ωραρίου, να διέρχονται της εθνικής οδού Κοζάνης –Πτολεμαΐδας, μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες λάσπης και κομμάτια λιγνίτη που είναι εγκλωβισμένα μεταξύ των τροχών τους.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκσφενδονίζονται (λόγω της ταχύτητας που αναπτύσσουν επί της εθνικής οδού) κομμάτια λιγνίτη ή πέτρας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών ΙX αυτοκινήτων που ακολουθούν τα προπορευόμενα φορτηγά.
Επιπρόσθετα, όλη αυτή η συσσώρευση λιγνίτη και λάσπης επί της εθνικής οδού αυξάνει την ολισθηρότητα του δρόμου με ορατό τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος.
Κυρία Δ/ντρια
Για όλους τους παραπάνω λόγους και ενόψει της χειμερινής περιόδου που το φαινόμενο αντικειμενικά θα ενταθεί, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σας καλεί να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε όλα τα βαρέα οχήματα που εξέρχονται από τα ορυχεία προς τα αστικά κέντρα να πλένονται.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου