.

Σπάρτακος: Ενημερωτική επιστολή προς επιτυχόντες διαγωνισμού ΔΕΗ 1/2007

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχοντας περάσει μαζί σας την αγωνία που ζήσατε εδώ και 3 χρόνια με τον διαγωνισμό 1/2007 και έχοντας κάνει μαζί σας πολλά βήματα προκειμένου όσο μπορούσαμε να προωθήσουμε το θέμα αυτό της πρόσληψής σας που εκκρεμούσε σκανδαλωδώς και αδικαιολόγητα, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΔΕΗ -στην επίσημη ιστοσελίδα της - έχει καταχωρήσει δημοσίευμα στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν προκειμένου να είστε καθόλα έτοιμοι να περάστε από το τελικό στάδιο που θα οδηγήσει στην πρόσληψή σας.
Μέλημά σας λοιπόν θα πρέπει, στην παρούσα φάση, να αποτελεί η συγκέντρωση όλων όσων σας ζητά η Επιχείρηση ώστε να είστε έτοιμοι να τα προσκομίσετε όταν αυτό θα σας ζητηθεί. Σε ότι έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθείτε από την ΔΕΗ προκειμένου να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά στην ερώτηση για το αν αποδέχεστε την πρόσληψή σας.
Εκτιμούμε ότι η διαδικασία για τις υπογραφές των συμβάσεών σας θα ξεκινήσει από 1/2/2010.
Τόσο από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όσο και από το site του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ www.spartakos-dei.gr μπορείτε να έχετε τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.
Όλα τα στελέχη του σωματείου μας είναι, όπως πάντα στην διάθεσή σας προκειμένου να σας διευκολύνουμε σε τυχών απορίες και ερωτήσεις σας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου