.

Σπάρτακος: Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς και τις προσλήψεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑ ΙΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.
Καινούρια, ενδιαφέροντα, ουσιαστικά και καθοριστικά στοιχεία που αφορούν στους διαγωνισμούς της ΔΕΗ και για τα οποία ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε έγκαιρη ενημέρωση από στελέχη της επιχείρησης στην Αθήνα, μετέφερε το Προεδρείο του Σωματείου στους επιτυχόντες των διαγωνισμών της ΔΕΗ. Στους επιτυχόντες που έσπευσαν –στην κυριολεξία- να ενημερωθούν στο πλαίσιο διαδικασίας που πραγματοποίησε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε μία ακόμα προσπάθεια να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση των επιτυχόντων, με τα νέα δεδομένα που αφορούν στους διαγωνισμούς και στην διαδικασία των προσλήψεων.
Ο μεγάλος αριθμός των ενδιαφερόμενων που παρακολούθησαν την διαδικασία, αποδεικνύει από την μία πλευρά την αναγκαιότητα που υπάρχει για συνεχή ροή πληροφόρησης ενώ από την άλλη αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί στο ¨πρόσωπο¨ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ καθώς και το ότι οι επιτυχόντες αναμένουν από το σωματείο να τους μεταφέρει όλα τα στοιχεία που αποκτώνται μέσα από την συνεχή επικοινωνία των στελεχών του με τα υπηρεσιακά στελέχη σε κεντρικό επίπεδο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αφουγκραζόμενος την αναγκαιότητα που υπάρχει για ενημέρωση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας –η οποία εξάλλου έχει συνδέσει την αναπτυξιακή προοπτική με κάθε είδους θέμα που έχει να κάνει με την λειτουργία της ΔΕΗ- για μία ακόμα καινοτόμησε προβαίνοντας στην ζωντανή εκπομπή της ενημερωτικής διαδικασίας μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου, προκειμένου όλοι –ως δικαιούνται- να ενημερωθούν ανοιχτά, με συνέπεια και εγκυρότητα από το σωματείο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμεριζόμενος την αγωνία των επιτυχόντων –και αυτό το έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή που περισσότερο από κάθε έναν, στάθηκε στο πλευρό τους συμμετέχοντας έμπρακτα στα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους- κάλεσε για μία ακόμα φορά το νέο δυναμικό της επιχείρησης να εμπιστεύεται τις έγκυρες πηγές πληροφόρησης και να αγνοεί υποτιθέμενα δεδομένα, καταστάσεις, στοιχεία και λίστες που κυκλοφορούν αφερέγγυα και δημιουργούν λανθασμένες εικόνες με αποτέλεσμα και μόνο την παραπληροφόρηση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα θέσει στην διάθεση των επιτυχόντων έντυπο ενημερωτικό υλικό με κάθε είδους στοιχεία που αφορούν στο καθεστώς πρόσληψής τους, στα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις τους και όλους τους κανονισμούς που θα διέπουν το εργασιακό τους καθεστώς.

(Ολόκληρο το video από την διαδικασία καθώς και φωτογραφικό υλικό υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.spartakos-dei.gr )

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου