.

Ως πότε θα ασχολούμαστε με τα "αυτονόητα";

Αυτή η "δυνατότητα" που έχουμε ως χώρα να ασχολούμαστε με τα "αυτονόητα" είναι φοβερή.
Για το "αυτονόητο" των διασφαλίσεων των μετεγκαταστάσεων έπρεπε να ασχολούμαστε τρία χρόνια (!) και ακόμη δεν τελειώσαμε... Η ΔΕΗ μόλις τους τελευταίους μήνες αντιλήφθηκε ότι το "έλλειμα αξιοπιστίας" που υπάρχει, δημιουργήθηκε με δική της κυρίως υπεθυνότητα διαχρονικά και έχει κάνει τις τοπικές κοινωνίες να στέκονται κριτικά απέναντι της.
Για το "αυτονόητο" των νέων μονάδων Πτολεμαϊδα 5 και Μελίτη 2 (στη μόνη περιοχή της χώρας που το απαιτούν) δεν έχουμε ακόμη "φως".
Για το "αυτονόητο" της στελέχωσης της ΔΕΗ, ιδιαίτερα στην "πρώτη γραμμή", που είναι οι μονάδες παραγωγής και τα ορυχεία πρέπει πάλι να ασχοληθούμε και μάλιστα για προσλήψεις που αφορούν παλαιότερους διαγωνισμούς για τους οποίους έχουμε και αποτελέσματα επιτυχόντων. Το τελευταίο, για τους γνωρίζοντες, έφερε όλους στο ενεργειακό λεκανοπέδιο να εξεγερθούν, σε όλα τα επίπεδα και να μιλάμε και για καταλήψεις.
Λίγος κοινός νους δεν βλάπτει. Ιδιαίτερα τώρα που οι συνθήκες για τη χώρα είναι κρίσιμες. Ας μην παλεύουμε για τα "αυτονόητα". Το έχουμε ξαναπεί: Ας αφήσουμε τις υγιείς δυνάμεις να δημιουργήσουν και να μην αναλωνόμαστε σε συγκρούσεις χωρίς λόγο. Ας δουν στην κυβέρνηση τα "αυτονόητα" και εάν είναι θέμα διευκρινήσεων ας τις δώσουν μια μέρα νωρίτερα. Για να μην σπαταλάμε άλλους ανθρώπινους πόρους που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας...

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου