.

Εργατική Αλληλεγγύη: Ανακοίνωση για τα μέτρα

Να πάρουν τώρα πίσω όλα τα ληστρικά τους μέτρα!

 Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να συναινέσουν στην απαράδεκτη λεηλασία του εισοδήματός τους!
 Δεν θα επιτρέψουν άλλο σε κανέναν να τους κλέβει και να προσβάλει βάναυσα την νοημοσύνη τους!
 Να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν και πλούτισαν, νόμιμα ή παράνομα, από τον ιδρώτα και το αίμα της εργατικής τάξης και του λαού!
Με αφορμή την κρίση και το δημόσιο χρέος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη, τρομοκρατική, ληστρική επίθεση στα εισοδήματα των εργαζομένων με την απευθείας καθοδήγηση του διευθυντηρίου της Ε.Ε, τη στήριξη των επιχειρηματιών, των τραπεζιτών, και γενικότερα του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού κεφαλαίου.
Στην ολομέτωπη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους η κυβέρνηση έχει στο πλευρό της την «αργυρώνητη δημοσιογραφία», τον Αντώνη Σαμαρά και ολόκληρη τη Ν.Δ, το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη αλλά και τις εφεδρείες του πολιτικού αντεργατικού κατεστημένο με προεξέχοντα ένα λαομίσητο πολιτικό ξόανο, τον Κώστα Μητσοτάκη!
Κόψιμο κατά 30% του επιδόματος αδείας και των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, μεί-ωση των κατά 12% όλων των επιδομάτων, μείωση κατά 10% των συντάξεων, φοροεπιδρομή στους μισθωτούς με αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες που θα αυξήσει όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης, νέα αύξηση στη βενζίνη και στο πετρέλαιο και άλλα πολλά ανακοινώθηκαν χθες (χωρίς ίχνος ντροπής) από το Υπουργικό Συμβούλιο, μιας Κυ-βέρνησης που δήλωνε ότι δεν θα παγώσει καν τους μισθούς και θα κάνει αναδιανομή του εισοδήματος. (Αυτό κάνει αλλά αντίθετα, μεταφέρει κι άλλους πόρους από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους προς τους επιχειρηματίες, τους κεφαλαιοκράκτες και γενικότερα προς τους «έχοντες και κατέχοντες»)!
Και όπως δηλώνουν απερίφραστα οι γύπες των Βρυξελών αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί αμέσως μετά θα έρθουν και τα χειρότερα! Κόψιμο όλων των δώρων, μείωση των πραγμα-τικών μισθών και των συντάξεων, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, απελευθέρωση των απολύσεων και άλλα!
Φτάνει πια! Δεν τους ανεχόμαστε άλλο να μας κλέβουν, να μας δέρνουν, να φέρνουν σε απόγνωση τις οικογένειές μας και να μας θεωρούν ηλίθιους λέγοντάς μας ότι το κάνουν για το καλό της πατρίδας!
Να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση και τα ελλείμματα.
Να πληρώσουν αυτοί που μάζεψαν τον πλούτο!
Να βγούμε στους δρόμους, στις διαδηλώσεις και στα συλλαλητήρια!
Να οργανώσουμε απεργίες και καταλήψεις!
Να ανοίξουμε πόλεμο σ’ όλους αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου