.

ΓΕΝΟΠ: Καταγγελία για αύξηση λογαριασμών ρεύματος υπέρ τρίτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα που δοκιμάζεται ο κάθε δημοκράτης πολίτης, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την μεθόδευση της Κυβέρνησης για τη μεταφορά με νόμο των ειδικών φόρων υπέρ τρίτων στους λογαριασμούς Ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο Έλληνας πολίτης τρομαγμένος από την οικονομική επίθεση που δέχεται από τους φωστήρες της κυβέρνησης παρακολουθεί ταυτόχρονα απορημένος την νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που έρχονται σήμερα και επιβάλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ πρόσθετο χαράτσι για κάθε μορφή εξυπηρέτησης του κρατικού μηχανισμού.

Αναρωτιόμαστε. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε τα δικαιώματα εκτέλεσης των τελωνειακών εργασιών να ταυτίζονται με την τιμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος;

Γιατί έπρεπε να υπάρχει ειδικός φόρος κατανάλωσης μέσα στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όταν μέσα από τον Ν.3833/10 προβλέπεται η άμεση φορολόγηση του;

Ο στόχος είναι προφανής. Η προετοιμασία του εδάφους για την άλωση της ΔΕΗ, με την αποδόμηση της εικόνας του κοινωνικού έργου της Επιχείρησης στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, ειδικά σε μια περίοδο όπου όλος ο λαός είναι αγανακτισμένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και έχει βγει στον δρόμο διαμαρτυρόμενος.

Ως εδώ!!!

Η ανοχή έχει τα όρια της.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου