.

Απετράπη κλοπή ευγενών μετάλλων από το ΛΚΔΜ

ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ
ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΛΚΔΜ Με αλτρουισμό και άκρα επαγγελματική ευσυνειδησία, οι εργαζόμενοι του υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ, για μία ακόμα φορά κατάφεραν να αποτρέψουν την κλοπή πολύτιμων υλικών από τον συγκεκριμένο χώρο, διαφυλάττοντας στο ακέραιο την περιουσία της Επιχείρησης και του Ελληνικού λαού παραπέμποντας, παράλληλα, στην δικαιοσύνη τα κακοποιά στοιχεία.
Συγκεκριμένα το βράδυ της 7ης Ιουνίου οι φύλακες της απογευματινής και νυχτερινής βάρδιας, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, κατάφεραν να εμποδίσουν την κλοπή, από το υλικοδρόμιο του Κυρίου Πεδίου, πολύτιμων υλικών όπως χαλκού, αλουμινίου και άλλων ευγενών μετάλλων. Οι εργαζόμενοι των ομάδων φύλαξης με συντονισμένες και προσεκτικές ενέργειες κατάφεραν τελικά να οδηγήσουν τα 4 άτομα, που επιχείρησαν την κλοπή, στα χέρια της δικαιοσύνης.
Το γεγονός αυτό και μόνο σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της φύλαξης του ΛΚΔΜ ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του πόστου τους και γι΄ αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων των ανδρών του υποτομέα φύλαξης, που επιτελούν ένα σπουδαίο έργο, όχι μόνο για λογαριασμό της Επιχείρησης αλλά και του Ελληνικού λαού .

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου