.

Δήλωση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΔΕΗ ΑΕ για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθούρος Ζερβός έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο :

- "Η ΔΕΗ επιδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία, σε μια περίοδο κατά την οποία δοκιμάζονται ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, θα συμβάλει στην υλοποίηση της απόφασης για την καθιέρωση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, αναλαμβάνοντας πλήρως τη σχετική δαπάνη.
Θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία διαβούλευσης, έτσι ώστε, μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα να ενημερωθούν κατάλληλα οι δικαιούχοι καταναλωτές και να εξασφαλίσουν μειώσεις στα υφιστάμενα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους οικιακούς καταναλωτές είναι τα χαμηλότερα μεταξύ όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των "15" και παραμένουν "παγωμένα" εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως κάνει εδώ και 60 χρόνια η ΔΕΗ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι κοντά στους πολίτες αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η ΔΕΗ εντείνει τις προσπάθειές της για την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας, με τεράστιες επενδύσεις που θα έχουν πολλαπλά οφέλη για την Κοινωνία και το Περιβάλλον".

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου