.

ΓΕΝΟΠ: Προειδοποίηση για τη ΔΕΗ

Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΟΣΟΙ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,
ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ :

1. Να βρεθούν και νέοι δρόμοι (πάντα σε βάρος της ΔΕΗ) ώστε οι κρατικοδίαιτοι ιδιώτες να συνεχίσουν να φουσκώνουν τους ήδη παχυλούς λογαριασμούς τους.
2. Να περάσει η άποψή τους για την αύξηση της Ο.Τ.Σ. (και πάλι σε βάρος της ΔΕΗ), κάτι που θα τους αποφέρει σίγουρα κέρδη.
3. Να συνεχιστεί η κλοπή της ΔΕΗ στην Εμπορία
4. Να φτιάξουν το έδαφος για την εναρμόνιση της χώρας μας με την Οδηγία 72, μέσω της εκδοχής του ιδιοκτησιακού διαχωρισμού, εάν τους «βγαίνει» ή έστω του όσο πιο βλαπτικού σεναρίου για τα συμφέροντα της ΔΕΗ.

Με βάση αυτά, με κάθε σοβαρότητα, προειδοποιούμε ότι δεν ανεχόμαστε τα απαράδεκτα και στημένα παιχνίδια.
Επαναλαμβάνουμε:
Είναι άλλο πράγμα ο ελεύθερος και υγιής ανταγωνισμός και εντελώς διαφορετικό το στημένο παιχνίδι.

Όσο δε για την εναρμόνιση της χώρας μας με την Οδηγία 72, ξεκαθαρίζουμε ότι η ίδια η Οδηγία δίνει τρεις (3) δυνατότητες, εκ των οποίων τη μία από αυτές υποστήριξε με σθένος η τότε Κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση και σημερινή Κυβέρνηση.
Συνεπώς δε διανοούμαστε καν για την ίδια την Κυβέρνηση (το τι θέση έχει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι άλλη υπόθεση) να μην υποστηρίξει την άποψή της.
Όπως επίσης δε διανοούμαστε, όσοι ενώ έχουν δεσμευτεί δημόσια για διάλογο με τους εργαζομένους, που όπως λένε τους θεωρούν -στο πλαίσιο και της δημοκρατικής τους κουλτούρας- βασικότατο παράγοντα στις όποιες εξελίξεις και ενώ η ημερομηνία εναρμόνισης με την Οδηγία 72 λήγει τον Μάρτιο του 2011, να μεθοδεύουν οτιδήποτε άλλο…


ΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου