.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκει λύσεις..

Οταν σε ολοκληρη Αττική, με τοσα υπουργεία και τοσους υπουργούς, δεν υπάρχει Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, στη Θεσσαλονικη μετα την κατασκευή και λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης ετοιμάζονται για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Ν. Ευκαρπία!Συμφωνα με το taxalia.blogspot.com, εντός του 2011 αναμένεται να λειτουργήσει ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) κλειστού τύπου σε οικόπεδο του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης.

Η σύμβαση για την ανάθεση κατασκευής του έργου αναμένεται θα υπογραφεί αυριο Πέμπτη υστερα από γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσφυγές που διήρκεσαν 52 μήνες!!!

Το έργο ειναι προϋπολογισμού… επτά εκατομμυρίων ευρώ και με τη λειτουργία του θα προκύψει σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων στις μετακινήσεις των απορριμματοφόρων, μείωση των οχλήσεων από τη μεταφορά των σκουπιδιών αφου ειδικοί τράκτορες θα κουβαλούν … αεροστεγή και υδατοστεγή κοντέινερς! Το εργο Ζουρνά θα εχει ως αποτελεσμα και τη μείωση των ανταποδοτικών τελών!!!

Συνεργατες του προεδρου Γιαννη Ζουρνά σημειώνουν με εμφαση “Ως συνήθως ο Ζουρνάς προτιμά να απαντά με έργα στους ανακριβείς ισχυρισμούς υποψηφίων που δεν ξέρουν καν που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ καθως και η πορεία υλοποίησης του περιφερειακου σχεδιασμου για την διαχειρηση των απορριμμάτων”

Αξίζει να σημειωθει οτι με το Σταθμο Μεταφόρτωσης Απορριμμάτωνη θα εξαφανιστούν οσμές και σκόνες!

http://kala-nea.gr/?p=9121#respond#ixzz12zZHfy6S

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου