.

Σπάρτακος: Όχι στον αποπροσανατολισμό

ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ¨ΘΑΨΟΥΝ¨ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Φαντάζει πραγματικά, αν όχι γελοίο ,τουλάχιστον κακόγουστο αστείο το γεγονός ότι την ώρα που επιχειρούν:
• Να ξεπουλήσουν την μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας
• Να ρίξουν στο στόμα των λεόντων το 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μας Σταθμών Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
• Να γονατίσουν τους εργαζόμενους του μόχθου που τροφοδοτούν με την εργασία, τον κόπο και τη ζωή τους τα εργοστάσια παραγωγής Η/Ε
• Να στραγγίξουν την υπομονή και την ελπίδα μας
• Να κλείσουν τα μάτια του κόσμου για να μην βλέπει τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα υπέρογκα και προκλητικά χρέη των ιδιωτικών συμφερόντων.
Αυτήν ακριβώς την ώρα επέλεξαν για να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια (που αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας) για να τρώσουν το κύρος, την αξιοπιστία, την ιστορία και τους αγώνες του Συνδικάτου της ΓΕΝΟΠ, επειδή ¨ετόλμησε¨ να λάβει με καθ΄ όλα νόμιμο τρόπο δάνειο από τη ΔΕΗ, (με σχετική απόφαση των αρμοδίων οργάνων της και τηρώντας πλήρως όλες τις διαδικασίες και τις διατάξεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία), για να μπορέσει να καλύψει τις λειτουργικές της ανάγκες στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία. Φέτος, επειδή δεν υπεγράφη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας από την οποία και προβλέπεται ποσό παρακράτησης από τους εργαζόμενους, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές δαπάνες, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό τα δεδομένα και οι συνθήκες άλλαξαν.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα όσα επιχειρούνται σε βάρος της ΓΕΝΟΠ και δεν αποπροσανατολίζονται.
Αν το να κερδίζεις αγώνες και να μπαίνεις εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδια κάποιων είναι αιτία για να δέχεσαι άδικες επιθέσεις και βρώμικα πυρά, τότε θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η ΓΕΝΟΠ και όλα τα Συνδικάτα που βρισκόμαστε κάτω από τη σκέπη της :
ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΑ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Παραμένουμε προσηλωμένοι και απολύτως αφοσιωμένοι στον στόχο μας, που είναι η περιφρούρηση της επιχείρησης και των εργαζομένων.
Η μπόρα που κατασκεύασαν κάποιοι στο όνομα ενός δανείου - το οποίο σημειωτέον δεν έχει καμία αρνητική επιρροή σε κανέναν - ωχριά μπροστά στην καταιγίδα που έρχεται και της οποίας μας θέλουν θύματα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΜΕΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου