.

Σπάρτακος: Έκτακτη σύγκλιση γενικού συμβουλίου

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
Εκτιμώντας την σοβαρότητα και το ΕΠΕΙΓΟΝ της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά την απαίτηση Τρόϊκας – Κυβέρνησης για εκχώρηση ποσοστού 40% των λιγνιτών και νερών στους ιδιώτες, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχωρά σε έκτακτη σύγκλιση του Γενικού του Συμβουλίου την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010.
Αποκλειστικό θέμα συζήτησης δεν θα είναι άλλο από το εν λόγω, έπειτα και από την επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόικα, που έρχεται να αποφασίσει για το μέλλον μιας επιχείρησης που ανήκει στον Ελληνικό λαό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Τρόϊκα και Κυβέρνηση θα βρουν απέναντί τους τους εργαζόμενους, που για μία ακόμα φορά είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη για να προστατέψουν τα συμφέροντα της επιχείρησης, των εργαζομένων της και του Ελληνικού λαού. Πολλάκις στο παρελθόν αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε και να πετύχουμε. Για μία ακόμα φορά καλούμαστε να κάνουμε το ίδιο.
Ήδη μέλη του Σωματείου βρίσκονται στην Αθήνα, με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόϊκα, σε μία προσπάθεια να υπάρξει άμεση ενημέρωση από τις επαφές σε επίπεδο κέντρου, έτσι ώστε να μπορεί το ίδιο άμεση να είναι και η λήψη κάθε μέτρου και απόφασης που θα καθοριστούν από τις εξελίξεις.
Οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου χρειάζονται την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Οι διαδικασίες του Συμβουλίου θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί της Παρασκευής και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου