.

Π. Κουκουλόπουλος: Τα στοιχεία για το ΕΣΠΑ στη Δυτ. Μακεδονία

«Σύμφωνα με στοιχεία που μου δόθηκαν απ΄ το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, προς το οποίο κατέθεσα σχετική ερώτηση και αίτηση απόδοσης εγγράφων, στις 11 Ιανουαρίου 2011, με θέμα ¨Εκχώρηση πόρων του ΕΣΠΑ που αφορούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας¨, προκύπτει ότι όντως έφυγε απ΄ την Περιφέρεια μας ένα ποσό της τάξης των 8 έως 10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο κατευθύνθηκε σε άλλες δράσεις άλλων περιοχών, δράσεις οι οποίες προκαλούν διάφορα ερωτήματα.

Ταυτόχρονα όμως ήρθε στην Περιφέρεια μας ένα ποσό της τάξης των 130 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου, από διάφορα Ταμεία, ενώ σ΄ αυτά αναμένεται να προστεθούν ακόμα 60 εκατομμύρια ευρώ απ΄ το διευρυμένο πρόγραμμα ΕΝΕΡΓΟΠΟΛΙΣ.

Όλα αυτά τα στοιχεία τα απέστειλα σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή και τους τέσσερις Δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, για να γνωρίζουν την πλήρη εικόνα, εν όψει μάλιστα της αναθεώρησης του ΕΣΠΑ».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, σχετικά με τα στοιχεία του ΕΣΠΑ μέσα απ΄ τα οποία φαίνονται τα ποσά που αφαιρέθηκαν αλλά και προστέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Kλικ στην κάθε κατηγορία:

1. ΕΡΓΑ ΕΠ09 ΑΞΟΝΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


2. ΕΡΓΑ ΕΠ09 ΤΥ ΠΚΜ_ΠΔΜ

3. ΠΙΝΑΚΑΣ Ι - ΕΣΥ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

4. ΕΣΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


5. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου