.

Σωμ. Εργαζομένων ΔΕΗ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ: Ανακοίνωση για ΤΑΥΤΕΚΩ και γιατρούς


Ο εμπαιγμός και η αθλιότητα δεν έχουν πια όρια . Για μια ακόμη φορά το σύνολο των ασφαλισμένων στην ΔΕΗ δεινοπαθεί.
Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση δεν υποφέρουν μόνο οι ασφαλισμένοι αλλά το σύνολο του Ελληνικού λαού. Σύμφωνα με τις παραδοχές και Βουλευτών της Συμπολίτευσης η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή .
Κύριοι του υπουργείου και του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Σε προηγούμενη επιστολή που σας κοινοποιήσαμε σας αναφέρουμε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο θα λογοδοτήσετε στους εργαζόμενους ασφαλισμένους της επιχείρησης. Το ενημερωτικό φυλλάδιο του συναδέλφου Αποστολίδη τα λέει όλα. Μην τολμήσετε να τα αμφισβητήσετε γιατί αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Που είναι οι Γιατροί για τους οποίους αναφέρεται; Μήπως θέλετε να κλείσετε και τα πολυατρεία και τα ΓΑΠ δημιουργώντας ένα περιφερειακό πολυατρείο; Γνωρίζεται ότι οι άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι στο Λεκανοπέδιο φτάνουν τους 55.000; Δεν λαμβάνεται υπόψη αυτές τις οικογένειες . Επιτέλους η Ελλάδα δεν είναι μόνο αριθμοί.
Εμείς σαν Σωματεία θα απαντήσουμε ανάλογα σε όλα αυτά. Κάνουμε έκλυση και στην ΓΕΝΟΠ να πάρει ΘΕΣΗ !
Πρέπει και οφείλει να ενεργοποιηθεί για το συμφέρον των μελών τους και ευρύτερα των συναδέλφων - εργαζόμενων και συνταξιούχων.
Συνάδελφοι- Εργαζόμενοι- Συνταξιούχοι λάβετε θέσεις γιατι η σύγκρουση θα είναι μεγάλη. Συστρατευτείτε ΜΑΖΙ ΜΑΣ, για να δώσουμε τον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Δεν θα αφήσουμε να μας υποβαθμίσουνε άλλο. Εμπρός λοιπόν για ανατροπή των κακόβουλων σχεδίων ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
-ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
-Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ.Πουρσανιδη
-Υπουργό Εργασίας κ. Κατσέλη
-Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο.
-Μ.Μ.Ε.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου