.

Επιστολή Τοπικών Συμβούλων Βεύης προς ΔΕΗ για τη διάνοιξη του ορυχείου - ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ

Σε πρόσφατη επιστολή μας προκειμένου να κοινοποιήσουμε στους αρμόδιους τις αντιδεοντολογικές δράσεις του Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Βεύης, κ. Δημήτρη Κυριακού, και σε συνέχεια της επιστολής αυτής επιθυμούμε να επανορθώσουμε όσα εκ παραδρομής αναφέραμε περί "στημένου ρεπορτάζ με ρεπόρτερ περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού", θέλοντας να καυτηριάσουμε τις συμπεριφορές των υποκινητών στημένων καταστάσεων που σχετίζονται με θέματα που αφορούν την Τοπική κοινότητα Βεύης.
Σε καμιά περίπτωση δεν επιρρίπτουμε μομφή ή ευθύνες σε δημοσιογράφους ή κανάλια. Αντίθετα, θεωρούμε ότι τα τοπικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικοί σταθμοί, μπλοκς) και οι δημοσιογράφοι που τα υπηρετούν βρίσκονται κοντά στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας και τα προβάλλουν με αντικειμενικότητα και διάθεση υποστήριξης προς τη μεριά των δοκιμαζόμενων τοπικών κοινωνιών.
Με την παρούσα επιθυμούμε να διαλευκάνουμε κάθε παρεξήγηση και παρερμηνεία που αφορά τα Μ.Μ.Ε. και, βέβαια, σε ότι αφορά την ουσία και το πνεύμα της καταγγελίας μας εμμένουμε στην αρχική τοποθέτησή μας.

Χρήστος Αλούσης
Λάζαρος Τάνος
Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Βεύης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου