.

Nέα Δ.Α.Κ.Ε.-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Καλώς τους κι ας αργήσατε !!!

Συνάδελφε Αδαμίδη και των άλλων παρατάξεων, μετά από τρεις μήνες!! κάνατε σημαία του αγώνα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ την πρόταση μας και την πρόταση της ΔΑΚΕ –ΓΕΝΟΠ για κάθαρση. Καλώς ήρθατε λοιπόν.

Ειλικρινά χαιρόμαστε για αυτό. Έστω και με αυτόν τον τρόπο έχουμε ξεκινήσει ένα επίπεδο συνεννόησης για το καλό των εργαζόμενων. Άλλωστε κι εμείς τα ίδια ακριβώς λέγαμε τότε που άρχισε την συντονισμένη επίθεση στο συνδικαλιστικό κίνημα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω των ΜΜΕ.

Ξεκαθάρισμα της κατάστασης και να αποδοθούν ευθύνες.

Ζητήσαμε την κατάθεση του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όλων των συνδικαλιστών που πέρασαν από διοικήσεις δευτεροβαθμίων οργάνων και άνω την τελευταία 25ετία, καθώς και σε όργανα διοίκησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών» μέσα από το δελτίο τύπου της 6/2/2010 «Η ΝΕΑ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε μιλήσει από καιρό» μας κατηγορήσατε ως υπερβολικούς και υποκινούμενους, με στόχο να βλάψουμε το συνδικαλιστικό κίνημα.

Δυστυχώς για όλους μας δεν είχες την γενναιότητα να αναγνωρίσεις τότε την αξία της πρότασης, που τόσο εύκολα σήμερα την έκανες σημαία συνάδελφε πρόεδρε. Αν το είχες κάνει τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράματα.

Ας είναι δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη αρκεί να τα αναγνωρίζουμε . ‘Ίσως μια άλλη φορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι του Σπάρτακου, υπό το βάρος των αποκαλύψεων των «σκανδάλων» και της παράδοσης της ΔΕΗ από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στους ιδιώτες, σημαία του αγώνα του σωματείου μας, γίνετε η κάθαρση του συνδικαλιστικού κινήματος και το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

Μια κάθαρση που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, αφού όλοι γνωρίζαμε και κάποιους τους βόλευε να μην την κάνουν, ούτε καν να αναφέρονται σ΄αυτήν .

Ξεκινήσαμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ως άλλοι «φανατικοί ρασοφόροι, ιεροκήρυκες», να κηρύσσουμε περί πολέμου για την επίθεση που δέχεται ο οίκος μας. Συνεχίζουμε όμως από τους κόλπους μας να μην αφαιρούμε την αμαρτία, ώστε χωρίς βάρη να προχωρήσουμε στον δίκαιο αγώνα της προάσπισης της επιχείρησης.

Ελπίζοντας λοιπόν ότι, η πρόταση σας δεν είναι υποκριτική και την εννοείται πραγματικά, σας προτείνουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Να απομονώσουμε κάθε τι που αυτήν την στιγμή έχει δημιουργήσει σκιά στο συνδικάτο και να απαιτήσουμε την παραίτηση όποιου το όνομα του έχει εμπλακεί το τελευταίο διάστημα στα σκάνδαλα για λόγους Ηθικής Τάξης.

Η διαφύλαξη της ΔΕΗ θα πρέπει να υπηρετηθεί ουσιαστικά και σκληρά, οι υπηρέτες δε αυτής της προσπάθειας θα πρέπει να μην φέρουν κανένα βάρος και καμιά αμαρτία για να το επιτύχουν.

Εμπρός λοιπόν για έναν πόλεμο τον οποίο θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει από καιρό και που οφείλουμε να τον κερδίσουμε και όχι για μια μάχη μόνο.

Για την Δ.Α.Κ.Ε. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Άρης Βατάλης Γραμματέας συντονιστικού

Νίκος Ευαγγέλου Αν/Γραμματέας συντονιστικού

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου