.

Δ.Α.Κ.Ε. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - νέο ξεκίνημα: Ανακοίνωση για δηλώσεις Σαμαρά στο Ζάπειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Ν.Δ. στο Ζάππειο, σίγουρα δεν ήταν αυτές που οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ, η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας και τα στελέχη περιμέναμε.
Η Δ.Α.Κ.Ε. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - νέο ξεκίνημα ως μια νέα, καθαρή φωνή που μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις των εργαζόμενων στο κόμμα και όχι η φωνή του κόμματος στους εργαζόμενους, έχει εκφράσει από καιρό τις θέσεις της για το μέλλον της Επιχείρησης προς κάθε φορέα και καθημερινά τις προβάλει δυναμικά στον δημόσιο διάλογο.
Ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ, το 51% στο κράτος, η ενσωματωμένη περιουσία του ασφαλιστικού μας φορέα και η προστασία του Εθνικού μας Πλούτου όπως ο λιγνίτης, τα νερά και τα δίκτυα, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες θέσεις της παράταξης μας.
Με όποιον τις αμφισβητήσει είμαστε υποχρεωμένοι να συγκρουστούμε για να μην περάσουν.
Αυτό άλλωστε το πράττουμε συνεχώς, ενάντια σε κάθε κυβέρνηση, «συντεχνία» και «Τσιφλικά» αυτού του τόπου, γιατί αυτό υποσχεθήκαμε στους εργαζόμενους.
Στον πρώτο ΄΄ΤΣΙΦΛΙΚΑ΄΄ της χώρας Γ. Παπανδρέου απαντήσαμε έμπρακτα συγκρουόμενοι με τα ΜΑΤ στην Κοζάνη, όταν κάποιοι λαλίστατοι κρύβονταν.
Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας όπως εκφράστηκαν στο Ζάππειο 2 από τον πρόεδρο της καταρχήν δημιούργησαν σύγχυση και δεν εκφράζουν ούτε τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ, ούτε την περιοχή, ούτε τα στελέχη της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ.
Η αειφορία, η προστασία του Εθνικού πλούτου, ο ρόλος του λιγνίτη, το ρεύμα ως κοινωνικό αγαθό και τα φθηνά τιμολόγια όπως διατυπώθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο στο προσυνέδρειο του κόμματος για την ενέργεια στην Κοζάνη, δεν πρόκειται ποτέ να υπηρετηθούν από το ιδιωτικό κεφάλαιο.
Η δημόσια ΔΕΗ είναι ο μόνος φορέας που διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση ενεργειακών πηγών, την ορθολογική τους χρήση και την καθαρή παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτά μας έλεγε ο πρόεδρος και αυτά περιμένουμε να κάνει πράξη και όχι αυτά που μας είπε στο Ζάππειο
Η όποια θέση εκφράζει ο κάθε πολιτικός φορέας, είτε έχει την ευθύνη διακυβέρνησης, είτε της αντιπολίτευσης, δεν αλλάζει τις αποφάσεις μας για αγώνα.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (νέο ξεκίνημα) μπήκε στο δρόμο του χρέους εδώ και καιρό.
Με την καθαρή και αγωνιστική στάση που την χαρακτηρίζει θα δώσει τον αγώνα της μαζί με τις άλλες παρατάξεις συντεταγμένη στο αγωνιστικό πλαίσιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Για την Δ.Α.Κ.Ε. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άρης Βατάλης Νίκος Ευαγγέλου
Γραμματέας Συντονιστικού Ανπλ. Γραμματέας Συντονιστικού

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου