.

ΓΕΝΟΠ: Κατάληψη του ΥΠΟΜΕΔΙ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ :

1o) Για το απαράδεκτο και αντικοινωνικό γεγονός να κόβεται το ρεύμα στους φτωχούς, στους ανέργους, τους συνταξιούχους και στους μεροκαματιάρηδες της χώρας μας που εξαιτίας αυτής της βάρβαρης, αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης είναι πεταγμένοι σαν μπάζα και σκουπίδια στο περιθώριο και στα αζήτητα της ζωής. και την ίδια ώρα η πολιτεία που είναι ο χειρότερος κακοπληρωτής της ΔΕΗ, χρωστώντας 135 εκατ €, με πρώτο το Υπουργείο Υποδομών, να κάνει το κορόιδο μη πληρώνοντας.

2o) Για την «απάτη» της νέας μετοχοποίησης της ΔΕΗ. Την απόπειρα δηλαδή να εμφανίσουν ότι η πώληση ποσοστού της ΔΕΗ γίνεται για εισπρακτικούς λόγους όταν τα 400 εκατ. ευρώ, που θα πάρουν, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα 50 δισ. ευρώ. Να ξέρουν πάντως οι «πωλητές» ότι πρώτα θα πρέπει να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάνε στη ΔΕΗ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΑΝ Η ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ; ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΣΑΣ;

1 σχόλια

  • Ανώνυμος  
    28/6/11, 9:43 π.μ.

    Αγαπητοι κυριοι

    1) Να μην κοβετε το ρευμα γιατι καπιοι αλλοι ειναι σε θεση να το ξανασυνδεσουν. Αν σας τρομαζει η ενοχλει το υψος των οφειλων που να δειτε τι χρωσταει το δημοσιο σε ολη την αγορα με το κανονι που εχει ριξει τον τελευταιο χρονο μερος της ελλαδας δεν ειστε και εσεις?
    2) Αν θεωρειτε απατη την τελευταια μετοχοποιηση λογω του χαμηλου αντιτιμου να ξερετε οτι αυτο οφειλετε στις αστοχες αναπτυξιακες επιλογες της διοικησης της και στο ανελαστικο μανατζμεντ που ακολουθηται. δυστηχως για ολους μας τοσο αξιζετε. το να φτιαχνεις εργοστασια στην μεση του πουθενα εδω και μια πενταετια (αλιβερι μεγαλοπολη) με προπτικη να τελειωσουν αγνωστο πότε την στιγμη που η κατασκευη των αντιστοιχων ιδιωτικων διαρκει ενα με ενα μιση χρονο και υποπολλαπλασιο κοστος αντε γεια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου