.

ΔΑΚΕ Σπάρτακος: Η ΠΑΓΚΑΛΙΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πρόθυμοι να εφαρμόσουν αυτήν την πολιτική και έχοντας όλα τα προσόντα για αυτό ακριβώς το πράγμα φαίνεται να είναι οι ¨κύριοι¨ Παναγιάρης Ευάγγελος Διευθυντής ΔΕΘ, Αποστολίδης Νίκος Διευθυντής ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, Παπαδήμος Δημήτριος - κάτι σαν τομεάρχης χημείου ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου- Δυστυχώς.
Δυστυχώς φαίνεται (και στην πορεία αποδεικνύεται και από τα γεγονότα) ότι το να διαχειριστείς σωστά την εξουσία μέσα από τις αρμοδιότητες που σου έχουν αποδοθεί, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι….
Εν μέσω της μεγαλύτερης μάχης, «της μητέρας όλων των μαχών» που κλήθηκε να δώσει το συνδικάτο, υπερασπιζόμενο το Δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης επιχείρησης της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας, οι προαναφερόμενοι ¨κύριοι¨ με περίσσεια πρεμούρα (αλήθεια, γιατί άραγε;;) υπέγραφαν αναθέσεις καθηκόντων λες και θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν. Λες και δε μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Λες και αυτό ήταν «η καυτή πατάτα» με την οποία έπρεπε να ασχοληθούν.
Προφανώς, εμφανώς και προκλητικώς ΔΕ τους ενδιαφέρει η προσπάθεια αποφυγής του ξεπουλήματος της επιχείρησης που κάνει το συνδικάτο (και μάλιστα από ότι φαίνεται την κάνει απελπιστικά μόνο του) απέναντι σε πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα και στους υποτακτικούς τους, αλλά και απέναντι σε τέτοιου είδους στελέχη της δόλιας της επιχείρησής μας. Στελέχη τα οποία καταργούν όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και εισάγουν άλλα ήθη. Ήθη, ανήθικα μεν αλλά ευεργετικά γι΄ αυτούς, δε. Σα να μην έφθανε αυτό, αποκρύβουν στοιχεία, συμψηφίζουν διατάξεις του ΚΚΠ-ΔΕΗ και γενικότερα τα κόβουν και τα ράβουν όλα στα δικά τους μέτρα.
ΓΙΑΤΙ όμως όλα αυτά;
Για να υπηρετούν ποιες εντολές;
Για να ικανοποιηθούν ποιες και τίνος απαιτήσεις;
Μία ιστορία φτιαγμένη και οργανωμένη με :
Άλλα μέτρα
Άλλα σταθμά
Άλλες τακτικές πολύ …άτακτες
Ισονομία και ισοπολιτεία είναι έννοιες ξένες στο λεξιλόγιο αυτών που είναι υπεύθυνοι (να λοιπόν και σε κάτι που είναι υπεύθυνοι. Δεν είναι και λίγο να είσαι υπεύθυνος στην ανευθυνότητα) σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Έτσι λοιπόν, κατάφεραν να καταντήσουν με τις επιλογές τους μία πάρα πολύ σοβαρή διαδικασία όπως είναι η ανάθεση καθηκόντων ιεραρχίας στο προσωπικό.
Σε ένα προσωπικό που καταβάλει άοκνες προσπάθειες για να κρατήσει ψηλά την μόνη υγιή, κερδοφόρα και με αναπτυξιακή προοπτική, επιχείρηση του Ελληνικού λαού.
Αντί λοιπόν κάποιοι να σκύβουν από σεβασμό το κεφάλι και να πράττουν αυτό που επιτάσσει η «εξουσία/ δύναμη» που τους παραχωρήθηκε, αυτοί επιλέγουν να ερμηνεύουν κατά το δοκούν τον κανονισμό με αποτέλεσμα να προκύπτουν αδικίες και τριβές ανάμεσα στους συναδέλφους (στην προκειμένη περίπτωση στους συναδέλφους του Χημείου στον Άγιο Δημήτριο). Την ώρα που οι συνάδελφοί αυτοί προσπαθούσαν να είναι ταγμένοι ολοκληρωτικά στον αγώνα που έδιναν οι εργαζόμενοι , κάποιοι αποσπούσαν την προσοχή τους προκαλώντας, αδίκως, αναστάτωση και ανησυχία.
Αιδώς Αργείοι.
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε πρόκειται ποτέ να ¨σιγοντάρει¨ για τη διατήρηση και εξέλιξη τέτοιων καταστάσεων και φαινομένων
Η παράταξη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ουδέποτε έδωσε λαβές και ουδέποτε υπήρξε προκλητική σε ότι έχει να κάνει με συμπεριφορές συναδέλφων μας ΔΑΚιτών στους χώρους δουλειάς. Το να δημιουργούνται επεισόδια σε βάρος τους είναι σίγουρα κάτι που δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Η δημοκρατία και η αξιοκρατία δεν είναι ιδανικά που φέρουν χρώματα και ουδεμία πρόθεση δεν έχουμε να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία κάποιων πάνω σε αυτή την ιστορία. Εξάλλου η άσκηση των καθηκόντων επιβάλλεται να είναι συνεπής και υποδειγματική προς ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
Τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας, κύριοι, δε σας δίδαξαν ΤΙΠΟΤΑ; Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει ότι είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως (συνεπώς επικίνδυνοι) και ως τέτοιους θα σας αντιμετωπίζουμε εφεξής.
Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να επανεξετάσετε τη στάση σας και να αποκαταστήσετε το δίκαιο.
Το, δε, καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε καθώς τις εξετάσεις στο κεφάλαιο «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ & ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» τις περάσατε με απόλυτη επιτυχία.
Συγχαρητήρια!!


Για τη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ο Γραμ. Συντονιστικού Ο Αναπ. Γραμ. Συντονιστικού. Κων/ νος Βασιλειάδης Κων/νος Καζαντζίδης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου