.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ

ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που μπορεί να είχε συμβολικό χαρακτήρα αλλά σίγουρα έστειλε ένα ουσιαστικό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, προχώρησε για μια ακόμη φορά ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έχοντας στο πλευρό του δεκάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Δυστυχώς το ασφαλιστικό και η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ, αποτέλεσε για μια ακόμη φορά την αιχμή του δόρατος, με ξεκάθαρη την πρόθεση ότι δεν θα επιτραπεί η περαιτέρω αδιαφορία και τα παιχνίδια σε βάρος, όχι απλά της υγείας, αλλά της ίδιας της ζωής των ασφαλισμένων.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι τη στιγμή που οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να πετάξουν τα φιλέτα της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Επιχείρησης της χώρας στα στόματα των ιδιωτών, χιλιάδες ασφαλισμένοι στο ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, δεν μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους, δεν μπορούν να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή.
► Στην απροκάλυπτη αδιαφορία πρέπει να μπει ένα τέλος.
► Ο εμπαιγμός πρέπει να σταματήσει.
► Τα αυτονόητα πρέπει να αποδοθούν.
Η στάση τους οπλίζει τη σκανδάλη και πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας για την εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ. Για να αποδοθεί ο πάγιος πόρος στον φορέα και για να ανακτήσουν οι ασφαλισμένοι το δικαίωμά τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι δεσμεύσεις του Υπουργού πρέπει να τηρηθούν. ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.
Παρά το γεγονός ότι ο επίλογος της εν λόγω συγκέντρωσης γράφτηκε με την προσαγωγή στον εισαγγελέα Βέροιας του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Σωματείου με την κατηγορία της ¨παρακώλυσης συγκοινωνίας¨, το Σωματείο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου