.

Σπάρτακος: Ημερίδα - Γενικό Συμβούλιο 8~9 Σεπ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

12ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΟ

«Η παραχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης λιγνίτη σε ιδιώτες και οι εξελίξεις στη ΔΕΗ Α.Ε. μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου» θα αποτελέσουν τα θέματα των εργασιών του 12ου Γενικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αλλά και της Ημερίδας, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 (ώρα 6 μ.μ.) και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις ΣΤΕΠΟ.
Μετά την ψήφιση από τη Βουλή του «εφαρμοστικού νόμου (3986/2011) του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», όπου για τη ΔΕΗ προβλέπεται «διάθεση έως 17% των μετοχών σε ιδιώτες επενδυτές μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, με την παράλληλη διατήρηση του ελέγχου επί της διοίκησής της», αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα των υπό διαμόρφωση καταστάσεων με τα όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Τα διάφορα σενάρια περί πώλησης λιγνιτικών μονάδων έχουν επιφέρει αναστάτωση και ανησυχία στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο που αγωνιά για το μέλλον της επιχείρησης και τις προοπτικές του τόπου.
Οι εργασίες του Γ. Συμβουλίου και της Ημερίδας πραγματοποιούνται ακριβώς, σε μια ακόμη προσπάθεια του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ να παράσχει λεπτομερή, επακριβή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την όλη κατάσταση προκειμένου να καταστεί δυνατό να παρθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

- ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
- ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
- ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου