.

Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση των κατοίκων της Ακρινής για τις διαδικασίες μετεγκατάστασης

Ενημέρωση των κατοίκων της Ακρινής σχετικά με τις διαδικασίες μετεγκατάστασης και τον τρόπο προσδιορισμού του χώρου υποδοχής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 στην Δημοτική Κοινότητα Ακρινής.
Στην ενημερωτική συνάντηση, παρουσιάστηκε στους κατοίκους το σύνολο των ενεργειών και της προβλεπόμενης νομοθεσίας, από τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, τον Δημοτικό σύμβουλο υπεύθυνο για θέματα μετεγκαταστάσεων κ. Δημήτρη Μαυροματίδη και την ΑΝΚΟ ως τεχνικού συμβούλου του Δήμου Κοζάνης για θέματα μετεγκαταστάσεων.
Απαντήθηκε πληθώρα ερωτήσεων και ανταλλάχτηκαν απόψεις σε μια χρήσιμη διαδικασία, όπου και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα για τον τρόπο επιλογής του χώρου υποδοχής της μετεγκατάστασης της Ακρινής.
Ως πρώτο βήμα προσδιορίστηκε να υποβάλλουν οι κάτοικοι της Ακρινής μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ακρινής κ. Πουτογλίδη Παύλο, επιπλέον προτεινόμενους χώρους υποδοχής πέραν των όσων αναφέρθηκαν και είχαν εξεταστεί παλιότερα.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης επεσήμανε, ότι «η σημερινή διαδικασία είναι μια αφετηρία σε ένα ταξίδι με πολλές στάσεις για την Ακρινή», καθώς και ότι ο Δήμος Κοζάνης με την ίδια επιμέλεια που προετοιμάζει τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης θα επιμεληθεί και θα υποστηρίξει τη μετεγκατάσταση της Ακρινής.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου