.

ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Aνακοίνωση για υποστήριξη μηχανικών για τα αυθαίρετα


Το ΤΕΕ/ τμ. Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι οι εισηγήσεις της διημερίδας για τα αυθαίρετα (Ν. 4014/2011) που πραγματοποιήθηκε από το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας, με εισηγήτρια την κα Λεμπέση, στις 10-11.11.2011 στην Κοζάνη καθώς και οι ερωτήσεις – απαντήσεις της 2ης μέρας είναι αναρτημένες στον δικτυακό τόπο www.tdm.tee.gr
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η λειτουργία της επιτροπής του ΤΕΕ/Τμ. Δυτικής Μακεδονίας που έχει στόχο να εξυπηρετήσει και να καλύψει τα ερωτήματα που προκύπτουν για θέματα εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας 4014/2011 (περί αυθαιρέτων) και γενικότερα θεμάτων αδειών δόμησης.
Στόχος της επιτροπής είναι να συλλέγει, επεξεργάζεται και απαντά στα σχετικά ερωτήματα που τίθενται από μηχανικούς, όπου αυτό καθίσταται δυνατόν. Για το σκοπό αυτό, μέλη της επιτροπής βρίσκονται στη διάθεση των συναδέλφων στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. στην Κοζάνη (Μπουσίου & Εστίας 3), σύμφωνα με το σχετικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα αναρτάται κάθε βδομάδα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΔΜ και που την παρούσα εβδομάδα είναι καθημερινά 11:00 με 13:00 και 18:00 με 20:00.
Σημειώνεται ότι η παρούσα επιτροπή δεν αναιρεί τη διαδικασία ενημέρωσης από τα τηλεφωνικά κέντρα του κεντρικού Τ.Ε.Ε. και ΥΠΕΚΑ όπως ήδη προβλέπεται.

Ο Πρόεδρος της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΔΜ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου