.

Ψηφοφορία για την ανάδειξη του χώρου μετεγκατάστασης της Ακρινής την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Το Τοπικό Συμβούλιο Ακρινής ανακοινώνει τις αποφάσεις της τελευταίας λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στην Ακρινή τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, που αποτελούν και αποφάσεις του ΤΣ Ακρινής, αναφορικά με τον τρόπο επιλογής του τόπου μετεγκατάστασης της Ακρινής:

1. Οι προτεινόμενες θέσεις μετεγκατάστασης μεταξύ των οποίων θα αποφασίσουν οι κάτοικοι της Ακρινής είναι:
α. Περιοχή ΖΕΠ και μεταξύ Αργίλου – Βατερού
β. Περιοχή μεταξύ Ξηρολίμνης – Αλωνακίων – Σκήτης
γ. Περιοχή μεταξύ Πτελέας – Οινόης

2. Η διαδικασία επιλογής της θέσης θα πραγματοποιηθεί με ψηφοφορία των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους της Ακρινής την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα με την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων (50% + 1) τότε θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική ψηφοφορία μεταξύ των δύο επικρατέστερων θέσεων την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012.

3. Ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Ακρινής που θα θελήσουν να επισκεφτούν ξανά τους προτεινόμενους χώρους παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ενημερώνοντας τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ακρινής ή με σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Δημοτικό Κατάστημα Ακρινής κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Λεπτομέρειες αναφορικά με την ψηφοφορία θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες με ανάρτηση σχετικών ανακοινώσεων στην Ακρινή και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης www.kozanh.gr.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου