.

Προκήρυξη για πρόσληψη 504 ανέργων για 5 μήνες σε φορείς της ΠΕ Κοζάνης [οι θέσεις και η αναλυτική προκήρυξη]

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ: ΚΟΧ: 5.303/1/2012
σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης»
Το ΙΝΕ / Γ.Σ.Ε.Ε ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πεντακοσίων τεσσάρων (504) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, διάρκειας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά συμπράττοντα φορέα, ο εξής αριθμός ατόμων:
1. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΚΕ.Π.ΚΑ.) ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ (12 ατομα)
2. Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ (4 άτομα)
3. Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης (Ιστορικό- Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Ν. Κοζάνης) ( 8 άτομα)
4 ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. (65 άτομα)
5. Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία & Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (20 άτομα)
6. ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΡΓΑΝΗ (15 άτομα)
7. Περιφέρειακη Ενότητα Κοζάνης (80 άτομα) 8. Δήμος Κοζάνης (300 άτομα)

Προϋποθέσεις Συμμετοχής
• να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
• να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 3996/2011, η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έξης διεύθυνση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΙΝΕ/Γ.Σ.Ε.Ε, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ 24, Τ.Κ. 50100, ΚΟΖΑΝΗ, (υπόψη κας ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ) είτε αυτοπροσώπως στην παραπάνω διεύθυνση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την πρόσκληση (για αναλυτική περιγραφή θέσεων, ειδικοτήτων, δικαιολογητικών, προϋποθέσεων συμμετοχής, κριτηρίων επιλογής), τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.inegsee.gr) γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, από 25/6/2012 έως 4/7/2012

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. (2461049780) ή στα Γραφεία του Δικαιούχου στην παραπάνω διεύθυνση.
Ανάρτηση της προκήρυξης έχει γίνει στα δημοτικά καταστήματα των δήμων που υλοποιείται το πρόγραμμα, στα κτίρια των Συμπραττόντων Φορέων και στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ της Περιφέρειας.

Η αναλυτική προκήρυξη δίνεται παρακάτω:
Προκήρυξη για πρόσληψη 504 ανέργων για 5 μήνες σε φορείς της ΠΕ Κοζάνης από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου