.

ΣΩΠ ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ Σπάρτακου: Καταγγελία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Όλοι οι εργαζόμενοι έτσι και εμείς στον ΑΔΜΗΕ Α.Ε. στέκοντας με ανησυχία απέναντι στα προβλήματα που μας δημιούργησαν τα μνημόνια 1 και 2 (επικυρωμένες μειώσεις, ενδεχόμενο απολύσεων) και στα χειρότερα που έρχονται πρέπει να αντισταθούμε ενωμένοι.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε κάτω από τις οδηγίες της Ε.Ε. και των μεγάλων αφεντικών πέραν όλων των άλλων προκύπτουν και μεγάλα λειτουργικά προβλήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, συνέπεια της οποίας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων (εντατικοποίηση εργασίας) αποτέλεσμα της ανταγωνιστικότητας, της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας η οποία εκφράζεται και με την παρέμβαση της ιεραρχίας διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο Αυταρχισμού και Τρομοκρατίας.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ είναι η στάση συναδέλφων της ιεραρχίας και των ημετέρων με την χρησιμοποίηση υπηρεσιακών οχημάτων χωρίς λόγο, εξυπηρετώντας προσωπικές ανάγκες με την ανοχή των υπευθύνων, όπως και η ιδιαίτερη μεταχείριση σε πολλές των περιπτώσεων.
ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ είναι και η μη τήρηση του ωραρίου των ημετέρων από την μία πλευρά και από την άλλη η κατάχρηση εξουσίας απειλώντας και εκβιάζοντας μέσω βαθμολογίας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΘΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ!!!
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΣΩΠ KYT ΚΑΡΔΙΑΣ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου