.

Σπάρτακος: Παύση απεργιακών κινητοποιήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΣΕ «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ» ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΗ

Έχοντας πετύχει να εισακουστεί απολύτως, στα τρία «καυτά» για τους εργαζόμενους ζητήματα που συνδέονται με την Ε.Σ.Σ.Ε. και κατόπιν της σημερινής διαδικασίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ –όπου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος έλαβε εξουσιοδότηση για υπογραφή της νέας σύμβασης- ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχωρά σε παύση των απεργιακών μέτρων, τα οποία εφήρμοσε από την περασμένη Τρίτη, ως μέσο πίεσης προκειμένου να καταφέρει να περάσει όλα όσα οι εργαζόμενοι απαιτούσαν.
Σε μια διαδικασία συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σε βαρύτατο κλίμα, κλίμα που θα έλεγε κανείς ότι άγγιξε τα όρια της ψυχολογικής τρομοκρατίας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατάφερε να πετύχει αυτό που κάποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν. Κατάφερε να τοποθετηθεί -δια του Προεδρείου του- επί των επίμαχων ζητημάτων που θέτει το Σωματείο και απέσπασε τη δέσμευση του Προέδρου της επιχείρησης, ότι φλέγοντα θέματα που θέσαμε, θα διευθετηθούν μέσα στα χρονικά περιθώρια που η Διοίκηση έχει βάλει.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε συνέχεια των εξελίξεων, θα συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου και θα πραγματοποιήσει ενημερώσεις σε όλους τους χώρους εργασίας.
Σε συνεχή επαγρύπνηση και επιφυλακή, ώστε να διασφαλίσει ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, το Σωματείο συνεχίζει τον αγώνα του με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον τρόπο με τον οποίο στήριξαν τη μάχη που κληθήκαμε να δώσουμε και η μόνη απάντηση που έδωσαν στη λάσπη που αφειδώς πετάχτηκε εναντίον μας, ήταν η εμψύχωση και η παρότρυνσή μας για δυναμική συνέχεια.



Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου