.

2η Διεθνής Έκθεση Α.Π.Ε "RENEXPO 2012"

Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας "RENEXPO 2012", που πραγματοποιείται στην Βαρσοβία 17-18 Οκτωβρίου 2012 στους χώρους της EXPO XXI Center, διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network* εκδήλωση μεσιτείας (Brokerage Event) που θα πραγματοποιηθεί μόνο την πρώτη ημέρα της έκθεσης.


Η RENEXPO αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά γεγονότα της Πολωνίας για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια "πλατφόρμα ενέργειας" στη χώρα.

Η εκδήλωση εστιάζει σε μερικές από τις σημαντικότερες Πηγές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της χώρας όπως:
  • Φωτοβολταϊκά
  • Βιοαέριο
  • Υδροηλεκτρική ενέργεια
  • Αντλίες θερμότητας και ενέργειας από ξύλο
Δεν αποτελεί απλά ένα σημείο συνάντησης για τους ειδικούς που παρουσιάζουν τα τρέχοντα ζητήματα της ενέργειας, αλλά πολύ εστιάζεται σε κυρίαραχα θέματα, σε προβλήματα αλλά και στις εξελίξεις της ενέργειας του αύριο.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και στην εκδήλωση μεσιτείας (Brokerage Event) μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν εισιτήριο από εδώ.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Πηγή: ERGON blog

* Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ. Παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου