.

Σπάρτακος: Ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας "Μνήμες Λιγνίτη"

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Πτολεμαΐδα. Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012. Μεσημέρι. Ώρα να σημάνει η τελετή λήξης του 4ου Πανελληνίου Αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη».
Στα αισθήματα της χαράς, της υπερηφάνειας και της ικανοποίησης που δημιούργησαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις έρχεται να προστεθεί -με την τέταρτη διοργάνωση του αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»- και η έντονη συγκίνηση. Η συμμετοχή, στήριξη και συμπαράσταση του κόσμου (αθλητών και μη) δημιούργησαν μία έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα από την πρώτη ημέρα που προκηρύχθηκε ο 4ος αγώνας και κορυφώθηκε όταν και ο τελευταίος αθλητής έκοβε το νήμα του τερματισμού. Αγώνας εκατοντάδων ανθρώπων για μία νίκη (που εκφράζεται καταρχάς μέσα από την συμμετοχή) που τιμά τον αθλητισμό αλλά που πάνω από όλα τιμά τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Τους τέως και τους νυν. Τους εκλιπόντες αλλά και τους εν ζωή
Σήμερα, ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» δυναμώνει ακόμα περισσότερο τα θεμέλια του θεσμού που γεννήθηκε πριν από 4 χρόνια και μαζί με τις προσδοκίες των συνδιοργανωτών –του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΔΕΗ- ανεβαίνει και ο πήχης παρόμοιων αθλητικών δραστηριοτήτων.
Σήμερα οι «Μνήμες Λιγνίτη» αποδεικνύουν στην πράξη ότι όντως ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις τις οποίες έθεσαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. Η διοίκηση, τα μέλη του Σωματείου και η ΔΕΗ καλούμαστε να βελτιώνουμε και να δυναμώνουμε τη διοργάνωση, με πίστη πάντα και επιμονή γι’ αυτό που προσπαθούν να πετύχουμε. Έτσι κάναμε πάντα, αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για το αθλητικό ήθος και το κορυφαίο αθλητικό τους παράστημα.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια –οργανωτικά, τεχνικά, αθλητικά, διοικητικά- και συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση και έκβαση του αγώνα.


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου