.

Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια διοργανώνεται το νέο ακαδημαϊκό έτος στην Αθήνα

Από τις 15 έως και τις 17 Ιουλίου του 2013 θα διοργανωθεί Διεθνές Συνέδριο για την ενέργεια και πιο συγκεκριμένα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια επιστημονική εκδήλωση όπου θα λάβουν χώρα ομιλίες, παρουσιάσεις εργασιών και ερευνητικών αποτελεσμάτων που θα αφορούν:
- Τεχνολογία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
- Προηγμένα Υλικά για την μετατροπή και αποθήκευση της ενέργειας
- Ενεργειακή Απόδοση
- Ενεργειακή Προσομοίωση
- Μελλοντικές Ενεργειακές Εφαρμογές


Η συμμετοχή ενός φοιτητή, επιστήμονα, μεταπτυχιακού, διδακτορικού ή μεταδιδακτορικού ερευνητή απαιτεί την αποστολή ενός σχετικού Abstract. Εάν εγκριθεί μετά από αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή ο ενδιαφερόμενος θα ακολουθήσει την διαδικασία του Registration όπως συνηθίζεται στα περισσότερα επιστημονικά συνέδρια.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων υπάρχει η δυνατότητα να γίνει είτε σε μορφή παρουσίασης είτε σε μορφή poster. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο συνέδριο θα γίνονται δεκτές έως και τις 20 Ιανουαρίου 2013. Για την αποστολή του Abstract κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Το Συνέδριο Ενέργειας συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο του Bolton με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Ηλία Σιορέ, την ερευνητική ομάδα Υλικών για Ενεργειακές Εφαρμογές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Λέκτορα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, κ. Σοφοκλή Μακρίδη και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται το Συνέδριο στην Ελλάδα και οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καθιερωθεί ως θεσμός σε θέματα που αφορούν την Ενέργεια.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το ιστολόγιο ERGON blog.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

 πηγή: 
ERGON blog

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου