.

Διαθεσιμότητα: Το ΦΕΚ, οι θέσεις και τα κριτήρια για τους 1.891 ΙΔΑΧ ΔΕ

Δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ 386Β/21-2-2012 η απόφαση του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη για τη κινητικότητα των 1.891 ΙΔΑΧ ΔΕ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις 2.043 κενές θέσεις του Δημοσίου. Οι θέσεις είναι 24% περισσότερες από τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα ώστε να υπάρχουν επαρκή περιθώρια επιλογής.

Οι προς μετάταξη υπάλληλοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με υπόδειγμα που θα κοινοποιηθεί στους φορείς προέλευσης, στην οικεία υπηρεσία Διοικητικού-Προσωπικού, στην οποία θα δηλώνουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταταχθούν, με σειρά προτίμησής τους.
Στη συνέχεια, συνοπτικά, τα επόμενα βήματα είναι να ελεγχθούν τα στοιχεία τους από τους φορείς προέλευσης, να εκδοθεί πίνακας βαθμολογίας, κατάταξης και διάθεσης από το ΑΣΕΠ και να εκδοθεί απόφαση για τη μετάταξή τους από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά τη γνωμοδότηση του τριμελούς συμβουλίου (απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ, του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης).
Στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ 386Β/21-2-2012 ο ενδιαφερόμενος θα βρει την υπουργική απόφαση για τη σύνταξη πινάκων, την αίτηση-δήλωση προτίμησης θέσεων, τον αριθμό υπαλλήλων ανά φορέα καθώς και τα κριτήρια κατάταξης σε προσωπικό ΔΕ διοικητικών κλάδων.
ΦΕΚ 386Β/21-2-2012

Πηγη: Aftodioikisi.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου