.

Ραχήλ Μακρή: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΥΑΚΙΟΥ

Μετά από παρέμβαση και αίτημα της Βουλευτού Ν. Κοζάνης και τομεάρχη περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, κ. Ραχήλ Μακρή την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και 10 π.μ. θα συνεδριάσει η υποεπιτροπή υδάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, με έκτακτο θέμα το πρόβλημα της υδροδότησης των οικισμών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου του Δήμου Κοζάνης.

 Η κ. Μακρή συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες στην συνάντηση που είχε με τους προέδρου και τους φορείς των δύο χωριών, κατέθεσε στην επιτροπή όλα τα δεδομένα, ενώ θα ζητήσει από τους αρμόδιους να προβούν στις ανάλογες ενέργειες για την έρευνα της αιτίας της ρύπανσης, την καταγραφή των δεδομένων και την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Μετά τις τοποθετήσεις των αρμόδιων φορέων των Υπουργείων στην επιτροπή και ανάλογα με τα όσα προκύψουν θα προβεί και σε κατάθεση ερώτησης προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα και από τα αρμόδια Υπουργεία.
Στην επιτροπή της Βουλής μπορούν να παρευρεθούν όσοι τοπικοί φορείς το επιθυμούν, στους οποίους και έχουν αποσταλεί επιστολές- προσκλήσεις της Βουλευτού.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου