.

Σπάρτακος: Αποτελέσματα Γενικού Συμβουλίου

ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Πτολεμαΐδα, Κομοτηνή, Μεγαλόπολη, Κρήτη, Χίος, Σάμος , Αθήνα.  Από κάθε σημείο της χώρας το μήνυμα και το σύνθημα που στέλνει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι το ίδιο και  είναι ένα: «Αγώνας και Αντίσταση -  Διεκδίκηση και Πάλη». Αγώνας για μία ΔΕΗ που θα βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού και θα αποτελεί την Ατμομηχανή της Ελληνικής Οικονομίας.

      Από το βήμα των εργασιών ενός Γενικού Συμβουλίου, όπου αυτό που μεταξύ άλλων επισημάνθηκε είναι ότι όπως και να έχουν τα πράγματα «θα βρούμε το δρόμο μας», ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διεξήγαγε την κορυφαία του διαδικασίας σε απόλυτα ενωτικό κλίμα και με εμφανή –περισσότερο από ποτέ- την πρόθεση να συνεχίσει τον αγώνα που δίδει εδώ και χρόνια προκειμένου να κρατήσει τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενούς της στη δεσπόζουσα θέση που κατέχει.
    Επιχείρηση, Εργαζόμενοι και λιγνίτης είναι οι τρεις ενότητες στις οποίες ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει ρίξει –και θα εξακολουθεί να το κάνει για όσο χρειαστεί- το βάρος των καθημερινών του διεκδικήσεων και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, με υπερβάλλοντα ζήλο και ανένδοτο χαρακτήρα καθώς κάθε τι λιγότερο –μετά τα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δράσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- δε θα ήταν συμβατό με τα όσα έχει σηματοδοτήσει το  βάρος που έχει σηκώσει και σηκώνει όλα αυτά τα χρόνια, στις πλάτες του.
    Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και από το βήμα του 14ου Γενικού του Συμβουλίου, ενός συμβουλίου που προγραμματίστηκε και υλοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και καθοριστικής σημασίας περίοδο για τη χώρα έστειλε για μία ακόμα φορά ξεκάθαρο το μήνυμα για αγώνα, διεκδίκηση, αντίσταση και διαρκή πάλη.
     Μια προσπάθεια που διεξάγεται πάντα στο πλαίσιο των δράσεων για άρση του κλίματος αβεβαιότητας την οποία εξακολουθούν να εντείνουν το ρευστό πολιτικό σκηνικό και η ταυτόχρονη αδυναμία των πολιτικών κομμάτων να δώσουν προοπτική ελπίδας και ανάκαμψης.
 Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου