.

«Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ»: Δελτίο Τύπου & Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα εκδήλωσης

Μια σημαντική εκδήλωση με στόχο την προώθηση της απασχόλησης των νέων ανθρώπων, που στην περιοχή μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με τίτλο «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ». Στην προσπάθεια για τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης συνεργάστηκαν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Kοινωνικής Παρέμβασης Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.), το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «ergasiakozani», το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και  η ΑΝΚΟ -Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 13:00μμ., στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης (περιοχή Κοίλα).
Η «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ» φιλοδοξεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, πτυχιούχους και επί πτυχίω, να συναντηθούν με εκπροσώπους δυναμικών επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και με εξειδικευμένους φορείς σε θέματα εξεύρεσης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού καθώς επίσης και με νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που μπορούν να λειτουργήσουν ως "καλή πρακτική" στην επαγγελματική τους αναζήτηση.
 
Πρόγραμμα εκδήλωσης
13:30 Χαιρετισμοί
1η Ενότητα «Μαθαίνω»

Θέμα Ονοματεπώνυμο Θέση στον Φορέα
14:00 Επιχειρηματικότητα & μηχανισμοί υποστήριξης - Η πλατφόρμα "Start Up Greece" Διονύσιος Τσαγκρής Προϊστάμενος Δ/νσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ΓΓΒ/ Υπουργείο Ανάπτυξης, Εθνικός Εντεταλμένος για τις ΜΜΕ στην ΕΕ
14:15 Ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης στην Ευρώπη (EURES) Δημήτρης Γιαννέλης Σύμβουλος EURES, ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκη
14:30  Επικοινωνία: το "κλειδί" για την επαγγελματική επιτυχία Δρ. Ιωάννα Κωσταρέλλα Επικοινωνιολόγος
14:45 «Επιχειρηματικότητα Νέων: Από την ιδέα στην πράξη με τη στήριξη του ΕΣΠΑ & της ΕΕ» Ιωάννης Τσιτσόπουλος Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης ΚΕΠΑ -ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ
15:00
Διάλλειμα
2η Ενότητα: «Επιχειρώ: Παραδείγματα νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων»
15:15 "Συνεργατισμός στην πράξη" Θανάσης Βακάλης «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς»
15:30 "Μύθοι περι Επιχειρηματικότητας» Παντελής Αβραμίδης ΕΛΙΞΗ Α.Ε., Delphi Beer
15:45 "Η επιχείρηση μου, ένα κομμάτι του εαυτού μου" Γιάννης Βανίδης Media Suite
16:00 "Επιχειρηματικότητα: Ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις" Πέτρος Παπαναούμ Ergon Consultants
16:15
Διάλλειμα
3η Ενότητα: «Επικοινωνώ: Επαφές με καταξιωμένες επιχειρήσεις»
16:30 Συναντήσεις ενδιαφερόμενων με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής για την «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ», επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://hmerakarieras2013kozani.wordpress.com/.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου