.

Σπάρτακος: Επιτέλους προσλήψεις – Aνάσα στον όμιλο της ΔΕΗ δίδουν οι 540 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την –έστω και καθυστερημένη- απόφαση έγκρισης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες πρόσληψης 540 ατόμων στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)

Πρόκειται για προσλήψεις που καθυστέρησαν πάρα πολύ να γίνουν δημιουργώντας πλείστα προβλήματα και που στην παρούσα φάση θα δώσουν ανάσα ζωής στον όμιλο της ΔΕΗ καλύπτοντας κάποια από τα σοβαρά κενά που υπάρχουν. Σε συνέχεια της θετικής τούτης εξέλιξης ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα αναμένει ΑΜΕΣΑ την ΠΥΣ για τη ΔΕΗ Α.Ε ώστε να ανακοινωθούν θέσεις εργασίας και για τη ΔΕΗ Α.Ε.
Περαιτέρω, το Σωματείο καλεί την Κυβέρνηση να επιτρέψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις προσλήψεις των επιτυχόντων από τους διαγωνισμούς του 2007 και του 2008 δίδοντας έτσι το πράσινο φως για θέσεις που έχουν ήδη πάρει ΦΕΚ. Σε μία χρονική στιγμή που η Επιχείρηση έχει ξεπεράσει τα όριά της και ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί (ελλείψει προσωπικού) οι προσλήψεις είναι η μόνη ελπίδα και σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να επικεντρωθεί τόσο η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε όσο και η Κυβέρνηση.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου