.

Ένωση: Η Κυβέρνηση κλέβει την περιουσία των συνταξιούχων και εργαζομένων της ΔΕΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ


Αν αυτό δεν είναι κατάλυση της Δημοκρατίας τότε τι είναι;;;;;;;
Συναδέλφοισες – οι:
Με τροπολογία ΝΤΡΟΠΗΣ, η υποταγμένη  και συμβιβασμένη συγκυβέρνηση κλέβει την περιουσία των συνταξιούχων και εργαζομένων της ΔΕΗ.

Μόνο αυτή η συγκυβέρνηση θα μπορούσε να σκεφτεί και  να εντάξει στην Αιτιολογική Έκθεση Τροπολογίας Επί Του Σχεδίου Νόμου με τίτλο «ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε» Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ), Την καταβολή πάσης φύσεως επιδομάτων λόγω αναπηρίας ( προνοιακά, βαριάς αναπηρίας, εξωιδρυματικό, απολύτου αναπηρίας κ.λ.π)  ενόσω εκκρεμεί στις υγειονομικές επιτροπές Κ.Ε.Π.Α.
Χωρίς όρια και αναστολές, εντάσσουν στο ίδιο  Σχέδιο Νόμου και   Την Οριστική ΑΠΑΛΛΑΓΗ της ΔΕΗ Α.Ε από τις  κοινωνικοασφαλιστικές υποχρεώσεις, καταργώντας το Άρθρο 34 του Νόμου 2773/ 1999 που διασφάλιζε την περιουσία των εργαζομένων και συνταξιούχων που είναι  ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ.
Συναδέλφοισες – οι:
Με  αυτές τις πρακτικές που θυμίζουν ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΕΣ  ΕΠΟΧΕΣ βάζουν τέλος στην περιουσία που έχουν όσοι εργάστηκαν και εργάζονται στην επιχείρηση.
Στην ουσία δηλαδή ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
Εάν αυτό δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ τότε τι είναι;;;
Συναδέλφοισες – οι:
Ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  κύριος Βενιζέλος το 1999 τότε ως Υπουργός Ανάπτυξης δημιούργησε τον Νόμο 2773/99 που με την κύρωσή του στην Ελληνική Βουλή με τον  εκπληκτικό  αριθμό των 285 βουλευτών  αναγνώριζε και διασφάλιζε την ενσωματωμένη περιουσία  των εργαζομένων  στην  ΔΕΗ.
Η κύρωση αυτού του νόμου έγινε και με την σύμφωνη γνώμη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και την ΠΟΣ Συνταξιούχων ΔΕΗ.
Ο νόμος αυτός αναγνώριζε ότι, η περιουσία του Ασφαλιστικού ταμείου των εργαζομένων της ΔΕΗ, είναι ενσωματωμένη στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης,  άρθρο 34.
Σήμερα όμως, 14 χρόνια μετά και αφού και με την δική του ψήφο οδήγησε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ ( με πολλά δεινά για τους εργαζόμενους και τους πολίτες μόνο), έρχεται  τώρα ως συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ και  καταθέτει  τροπολογία την Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2014,  να ΞΕ- ΠΟΥΛΗΣΕΙ όχι μόνο  τον ΑΔΜΗΕ,  αλλά και το Ασφαλιστικό των εργαζομένων καταργώντας το άρθρο 34 του Νόμου 2773/99 κατακλέβοντας τις ασφαλιστικές παρακρατήσεις των εργαζομένων.
Συναδέλφοισες – οι:
Δεν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ σε καμία περίπτωση αυτή η κυβέρνηση να ξεπουλά τα περιουσιακά στοιχεία των εργαζομένων.
Δεν επιτρέπετε να ακυρώνουν μέσα σε μία νύχτα αυτά που για περισσότερα από 60 χρόνια με κόπους και αίμα έκτισαν οι εργαζόμενοι.
Κύριοι της κυβέρνησης:
Αυτή η επιχείρηση, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ της Ελληνικής Οικονομίας χτίστηκε από τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων και από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ του Ελληνικού Λαού.
Δεν συμβάλατε εσείς σε τίποτα, γιατί πάντα τα δικά σας χρήματα φροντίζατε να διασφαλίζετε με υψηλά επιτόκια στις τράπεζες του εξωτερικού.
Εάν οι κολλητοί σας ζητάνε να τους χαρίσετε φιλέτα, τότε δώστε από αυτά που  εσείς με…ιδρώτα αποκτήσατε.
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
Κύριοι  Ενεργειακοί βουλευτές  της συμπολίτευσης:
Θα καλεστείτε  την επόμενη εβδομάδα να ψηφίσετε αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ, αυτή την τροπολογία που  διαλύει την ΔΕΗ και την κοινωνία.
Σηκώστε  το πολιτικό σας  ανάστημα και πείτε  επιτέλους ΟΧΙΙ!!
Μην γίνετε εσείς, αυτοί που αύριο θα ντρέπεστε να κυκλοφορείτε ανάμεσα στους συμπολίτες σας, που σας εμπιστεύθηκαν και σας έστειλαν στην βουλή.
Εάν, δεν θέλετε να λένε ότι, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι  να συνεχίσετε  να παίρνετε  τον Βο(υ)λευτικό σας μισθό  πείτε ΟΧΙ στα συμφέροντα.
Εάν δεν μπορέσετε  να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, τότε στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού θα  μείνετε ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και θα πρέπει να ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της χώρας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  για να αποτρέψουμε όλους αυτούς που θέλουν να κατασπαράξουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ


                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                            ΕΝΩΣΗΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου