.

Σεμινάρια: "Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού, Θερμότητας και Ψύξης: Εγκαταστάσεις σε κτίρια, Εξοπλισμός και μεθοδολογία μετρήσεων για ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων, Είδη επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων»

Στα πλαίσια του έργου «Προώθηση της Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων και Προστασίας του Περιβάλλοντος» (PEEBPE-Interreg IVτο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν στην αίθουσα συνεδριασεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ, Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη, 2461028030, σεμινάρια με θέματα:

«Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού, Θερμότητας και Ψύξης: Εγκαταστάσεις σε κτίρια,
Εξοπλισμός και μεθοδολογία μετρήσεων για ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων,
Είδη επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων»
Πιο συγκεκριμένα:

Θεματική ενότητα 1 (Καθ. Ευάγγελος Διαλυνάς)
Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 18.00:

Α)   Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού, Θερμότητας και Ψύξης: Εγκαταστάσεις σε κτίρια
Καθ. Διαλυνάς Ευάγγελος, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Συντάκτης 5ης Τ.Ο.Τ.Ε.Ε.
Διάρκεια (2 ώρες)
Β) Συζήτηση (1 ώρα)

Θεματική ενότητα 2 (Κώττας Θεόδωρος-Τσιαμήτρος Δημήτριος)
Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00

Α) Απαιτούμενος εξοπλισμός για ενεργειακές επιθεωρήσεις (Τσιαμήτρος Δημήτριος)
Είδη και χρησιμότητα στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, Προτεινόμενες τεχνικές προδιαγραφές, επιδειξη λειτουργίας, δυσκολίες κατά τη χρήση του εξοπλισμού σε επιθεωρήσεις σχολείων και δημοτικών κτιρίων, επεξεργασία αποτελεσμάτων – σχετικά λογισμικά.
Διάρκεια (1.30 ώρες) 
Β) Ενεργειακή Αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων βάσει μετρήσεων (Κώττας Θεόδωρος).
Είδη επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση σε δημόσια κτίρια που επιθεωρηθηκαν με τη χρήση εξοπλισμού μετρήσεων, δυσκολίες και περιορισμοί κατά τη μελέτη, τεύχη δημοπράτησης.
Διάρκεια (1.30 ώρες) 
Γ) Συζήτηση (1 ώρα)

«Τα σεμινάρια θα συνοδεύουν διαλείμματα για καφέ και βουτήματα, και θα διατεθούν φάκελος με πιστοποιητικό παρακολούθησης, τυπωμένες καθώς και ηλεκτρονικές σημειώσεις.»

Για δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Τσιαμήτρο Δημήτριο τηλ. 6931 974 828

Το επόμενο σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 4 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου στην Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (BEE RES Conference 2014). Για περισσότερες πληροφορίες:

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου