.

ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΑΡΞΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 - Το σεμινάριο έχει διάρκεια 50 ώρες και συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση.

Το Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. προχωρά σε σεμινάρια για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες, και παλαιότερες, προδιαγραφές που ισχύουν, τη νομοθεσία, τις εργασίες μηχανικού και νομικού και τη μεταξύ τους συσχέτιση. Τα σεμινάρια θα γίνονται, καταρχήν, με τη συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, με τη συμμετοχή στελεχών από τη διοίκηση του έργου, από τις Πανεπιστημιακές και Πολυτεχνικές Σχολές και έμπειρους επαγγελματίες.

Τα σεμινάρια θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα, από τη στιγμή που θα συμπληρώνονται τμήματα των 25 ατόμων. Απευθύνονται σε μηχανικούς και νομικούς.

Θεματολογία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 1. Τα σεμινάρια θα μπορεί κάποιος/α να τα παρακολουθεί ζωντανά με συμβατικό τρόπο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

2. Ζωντανά, αλλά από τον δικό του χώρο, με το σύστημα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (αφορά κυρίως τους ενδιαφερόμενους από την υπόλοιπη Ελλάδα).

3. Υπό μορφή ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Διαθέσιμο).

Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια με οποιοδήποτε από τους παραπάνω τρόπους θα μπορούν να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό φόρουμ ανταλλαγής προβληματισμού και υποβολής ερωτημάτων, τα οποία θα τίθενται προς απάντηση στους εισηγητές του σεμιναρίου.

Σε όσους δηλώσουν ότι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο ζωντανά ή με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης θα δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στο σεμινάριο και υπό τη μορφή της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Όταν ολοκληρωθεί το σεμινάριο, οι καταρτιζόμενοι μέσα από μια "δεξαμενή" 200 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής θα κληθούν να απαντήσουν σε 40 από αυτές. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η αναθεώρηση της εφαρμογής που χρησιμοποιείται από την ΕΚΧΑ ΑΕ (εκτιμάται τον Ιούνιο) σε κάθε πόλη θα υπάρξει μία ημέρα «εργαστηρίου» όπου θα γίνεται πρακτική εξάσκηση της εφαρμογής (επειδή απαιτείται ειδική σύνδεση αυτό θα γίνεται σε κοινή για όλους αίθουσα υπολογιστών, η οποία θα ανακοινώνεται για κάθε πόλη ποια θα είναι).

Κόστος συμμετοχής:

Για τη ζωντανή συμμετοχή στο σεμινάριο, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ το κόστος είναι 250 ευρώ

Για την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και συμμετοχή στο φόρουμ 130 ευρώ .

Για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ μείωση κόστους συμμετοχής 10%.

Για όσους δεν είχαν απασχόληση το τελευταίο δωδεκάμηνο μείωση κόστους συμμετοχής 20%.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου